Gem annonce

Jurist med gode kommunikative evner søges til Ledelsessekretariat Person, Skattestyrelsen Ribe

Skattestyrelsen i Ribe

Syd- og Sønderjylland

Indrykket
08-10-2019

Motiveres du af en dagligdag fyldt med spændende juridiske opgaver? Brænder du for at yde god juridisk bistand og har du virkelig gode kommunikative evner? Så er du måske vores nye jurist i Ledelsessekretariatet Person, Skattestyrelsen Ribe.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor engagement og sans for kvalitet er omdrejningspunktet for løsningen af en vigtig samfundsopgave nemlig at sikre at korrekt betaling af skatter og afgifter.

Dine spændende opgaver som jurist i Ledelsessekretariatet:

 • Indsigelsessager

 • Aktindsigtsstager

 • Ombudsmandssager

 • Udarbejdelse af ministersvar

 • Ledelsesstøtte primært på det juridiske område

 

Hos os får du mulighed for at udfolde dit fulde potentiale inden for jura. Du vil arbejde tæt på fagdirektøren for personskatteområdet og den øvrige ledelsesgruppe.

Dig og din faglighed

Vi lægger vægt på, at du har en solid videregående uddannelse som cand. jur. eller tilsvarende. Du kan være nyuddannet med gå-på-mod og talent eller have flere års erfaring. Vi forventer, at du har en god forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger.

Du kan både samarbejde tæt med dine kollegaer, men også selv tage ansvar for planlægning og gennemførelse af opgaver og initiativer. Du er omstillingsparat og lader dig ikke slå ud af uforudsete forhindringer eller ændringer i din planlægning.

Da der er tale om et udadvendt job med store kontaktflader, lægger vi vægt på stærke samarbejdsevner og gode sociale kompetencer, især de relations skabende. Særligt er det vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere klart, venligt og målrettet modtageren af budskabet.

Vi ønsker os at du:

 • Er analytisk stærk, evner at sætte dig hurtigt ind i kompliceret stof og kan identificere politiske muligheder og problemer

 • Er stærk i din skriftlige kommunikation og skriver i et klart og letforståeligt sprog

 • Er serviceminded og god til at samarbejde og koordinere på tværs af faglige og organisatoriske skel

 • Er engageret, fleksibel og selvstændig

 • Kan bevare overblikket, også når der er mange opgaver og korte deadlines  

 • Får tingene til at glide med godt humør og humor

Om os

Du bliver en del af Ledelsessekretariat Person, hvis primære fokus er at understøtte den samlede ledelse i fagområdet Person. Vi skaber gode resultater i arbejdet med at understøtte skattebetalingerne hos personer, udenlandske arbejdstagere og danskere med udlandsforhold. 

Formålet med kontoret er at yde ledelsesstøtte til fagdirektøren og underdirektørerne ift. daglig drift og strategisk udvikling, at arbejde med styring og planlægning samt at koordinere og være udførende på tværgående opgaver for hele forretningsområdet Person, der har ca. 1400 medarbejdere på 20 adresser fordelt i hele landet. 

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil blive en del af et juridisk team, hvor du vil opleve kollegial sparring og faglig udvikling. Herudover vil du opleve en arbejdsplads med ansvarsbevidste kollegaer, hvor der lægges vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Kontorchef Thomas Nielsen på telefon 72 37 50 66.

Passer profilen på dig, og har du lyst til at udvide din arbejdsmæssige erfaring, så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt, via nedenstående link Søg jobbet. Ansøgningsfrist er 25.10.2019. Ansættelse pr. 01.01.2020

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 45 og 2. samtaler i uge 47. I forbindelse med 2. samtaler kan der forekomme en personlighedsanalyse, samt en logisk test. Forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet vil indtil videre være Sorsigvej 35, 6760 Ribe.    

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om Skattestyrelsen på https://www.sktst.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Skattestyrelsen i Ribe

Adresse
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
25-10-2019
Kviknummer
LJA-76303880
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen i Ribe

Adresse
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-10-2019
Ansøgningsfrist
25-10-2019
Kviknummer
LJA-76303880
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce