Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med flair for nattelivet

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-11-2022

Om arbejdet i Team Erhvervsret

I Team Erhvervsret beskæftiger vi os med regulering af erhvervslivet lige fra selskabsret til lukkelov.

 

Vi søger en sød kollega, som har lyst til at beskæftige sig med sagsbehandling af de sager, der udspringer af reguleringen i henholdsvis restaurationsloven og lukkeloven, samt gerne vil indgå i regulerings- og udviklingsprojekter på erhvervsområdet. Du vil hovedsageligt være beskæftiget med sagsbehandling af borgerhenvendelser, dispensationsansøgninger, lovfortolkningssager og ministerbetjening.

 

Du vil indgå i et team med høj faglighed og fokus på kvalitetssikring, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger.

 

Engageret jurist

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand. jur. eller cand.merc.jur. Erfarne såvel som nyuddannede kandidater kan komme i betragtning.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling eller lovgivningsproces generelt, men det er ikke et krav. Du kan f.eks. have erfaring med sagsbehandlingen af (alkohol)bevillinger i en kommune eller politiet eller med lovarbejde fra andre dele af centraladministrationen.

 

Du behøver ikke at kunne det hele fra start - vi sørger for grundig oplæring. Vores team modtager mange forskelligartede henvendelser hver dag, så du skal være parat til at lære nyt og kunne spørge om hjælp, når du bliver i tvivl. Du arbejder proaktivt og udviser stor ansvarlighed.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 1200 medarbejdere som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Corfixsen Whitt på 35 29 13 78. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 4. december 2022.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og 50 Der vil blive anvendt test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 04-12-2022

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Søren Corfixen Whitt

Kontorchef

35 29 13 78

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84220496
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-11-2022
Ansøgningsfrist
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84220496
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed