Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med flair for kontraktstyring og kontraktrådgivning

Familieretshuset

Aabenraa, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
25-05-2022

Motiveres du af at levere juridisk rådgivning af høj kvalitet indenfor en bred vifte af generelle juridiske områder? Sætter du en ære i at systematisere og koordinere styringen af kontrakter? Og vil du være med til at gøre en forskel i en politisk styret organisation, som har store ambitioner? Så læs med her!

Familieretshuset søger en jurist til Generel jura, der er Familieretshusets centrale juridiske enhed. Vi varetager Familieretshusets arbejde med generel forvaltningsret og rådgivning indenfor tværgående og generelle juridiske spørgsmål, koordinering og kvalificering af tværgående processer samt databeskyttelsesområdet. Vi er også direktionens juridiske rådgivere. Det betyder, at du får en tæt kontaktflade til direktionen, men også den øvrige styrelse med henblik på at kunne yde kvalificeret rådgivning.

Dine opgaver Rådgivning og udbygning af kontraktstyring

Du får en særlig opgave med at fortsætte udbygningen af Familieretshusets kontraktstyring, som er en af hovedopgaverne i stillingen.

Som jurist i Generel jura kommer du også til at arbejde bredt med rådgivningen indenfor alle dele af de forvaltnings- og offentligretlige områder blandt andet i forhold til høringer og udvalgsspørgsmål, aktindsigtsanmodninger efter offentlighedsloven og henvendelser fra Rigsrevisionen. Samt rådgive bredt indenfor andre juridiske retsområder for eksempel inden for aftaleret og kontraktfortolkning og erstatningsret.

Du vil også få opgaver indenfor et eller flere af nedenstående områder:

 • Kontraktstyring
 • Generel juridisk rådgivning inden for det forvaltningsretlige og kontraktuelle område
 • Udarbejdelse af bidrag til departementsbetjening
 • Koordinering og kvalitetssikring af høringer, udvalgsspørgsmål mv.
 • Udarbejdelse af notater, procedurer mv.
 • Familieretshuset kontaktperson til Rigsrevisionen
 • Deltagelse i tværgående projektgrupper og optimeringsprocesser
 • Konkret juridisk sagsbehandling

Jurist med erfaring fra det offentlig

Vi forventer, at du er uddannet jurist og har gerne erfaring fra en offentlig myndighed. Vi lægger derudover vægt på, at du:

 • Formår at kombinere en bred viden indenfor forvaltningsretten med en god forståelse for kontraktuelle og aftaleretlige aspekter af juraen
 • Har faglig interesse for generel juridisk rådgivning og kvalitetssikring
 • Navigerer hjemmevant i forvaltningsretten
 • Har øje for effektiv sagsbehandling og koordinering af processer.
 • Har gerne tidligere erfaring med kontraktstyring indenfor en offentligretlig kontekst

Som person arbejder du analytisk, og har en struktureret tilgang til løsning af opgaver. Du er resultat- og løsningsorienteret, og du slipper ikke opgaven, før du er i mål. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og evner at inddrage alle relevante aspekter i din rådgivning.

Du har faglig gennemslagskraft, er god til at skabe relationer, og du samarbejder og rådgiver på forskellige niveauer og på tværs af organisationen. Du har desuden gode kommunikationsevner, og er i stand til at videreformidle et svært budskab på en letforståelig måde til forskellige faggrupper og interessenter.

Du evner at løse opgaver med en udpræget grad af selvledelse, men som del af et team.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et lille tværfagligt team, hvor vi hjælper hinanden. Vi træder til for hinanden, når det er nødvendigt. Vi lægger vægt på at løse opgaverne i fællesskab, hvor vi hver især byder ind med vores kompetencer.

Vi har en uformel omgangstone, og vi sætter pris på humor.

Yderligere informationer

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte juridisk chef Morten Snitker på telefon 61 82 77 03.

Du kan læse mere om Familieretshuset og vores arbejdsopgaver på www.Familieretshuset.dk

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende ansøgning, cv, eksamensbevis med karakterblad samt anden relevant dokumentation via søg nu senest den 12. juni 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 17. juni 2022 og en eventuel 2. samtale i starten af uge 25. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Vi har flekstid.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Social-og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Familieretshuset i Aabenraa. Der vil være rejseaktivitet til Familieretshuset øvrige lokationer.

Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten.

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Familieretshuset

Adresse 1
Storetorv 10
6200 Aabenraa
Danmark
Adresse 2
Storetorv 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2022
Udløber
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83651423
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Familieretshuset

Adresse
Storetorv 10
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2022
Ansøgningsfrist
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83651423
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed