Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med flair for erstatningsret søges til barselsvikariat i stabsfunktion i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-03-2021

Er du cand.jur. eller cand.merc.jur., og har du styr på erstatningsret uden for kontrakt? Så er det måske dig, vi leder efter til et barselsvikariat i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

 

Du bliver en del af en stabsfunktion (Stab Jura), som yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til Teknik- og Miljøforvaltningens direktion og forvaltningens afdelinger, og som bl.a. varetager sagsbehandlingen af forvaltningens sager om erstatningsansvar uden for kontraktforhold og naborettigheder.

 

Stab Jura

Din arbejdsplads bliver enheden Jura i TMF Stab, der er centralt placeret i Teknik- og Miljøforvaltningen. Stab Jura består af 12 engagerede kolleger, en student og en enhedschef, som alle arbejder med at servicere og rådgive Teknik- og Miljøforvaltningen inden for det offentligretlige, privatretlige og erstatningsretlige område.

 

Du bliver en del af Stab Juras erstatningsretsteam, som består af en teamkoordinator, en jurist (dig) og en sagsbehandler.

 

Om jobbet

Du vil i samarbejde med det øvrige team skulle varetage sagsbehandlingen af Teknik- og Miljøforvaltningens sager om erstatning uden for kontrakt. Sagerne varierer både i form og i indhold og vedrører alt lige fra problemstillinger om omsætningstab til falduheld samt naboretlige problemstillinger.

 

Sagsbehandlingen indebærer også at udarbejde såvel lette som mere komplicerede erstatningsopgørelser i sager om både tingsskade og personskade. Vi varetager desuden retssager om erstatningsretlige forhold i samarbejde med eksterne advokater.

 

Vi har til daglig en bred kontaktflade og samarbejder med mange forskellige faggrupper både internt og eksternt, ligesom det er os, der har den løbende kontakt til og dialog med de borgere m.fl., som er part i erstatningssagerne.

 

Herudover kan du, alt efter evner og behov, være med til at yde rådgivning til organisationen om erstatning uden for kontrakt. Du vil også i mindre grad skulle håndtere aktindsigtssager, der relaterer sig til erstatningssagerne.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau og engagement. Du har erfaring med sagsbehandling og erstatningsret uden for kontrakt, gerne fra advokatbranchen eller fra en anden offentlig myndighed. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af erstatningsopgørelser, herunder særligt vedrørende personskade. Vi lægger under alle omstændigheder vægt på, at du interesserer dig for erstatningsret uden for kontrakt og har lyst til (og flair for) sagsbehandling.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er kvalitetsbevidst, grundig og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag

  • er selvstændig og effektiv

  • har evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, såvel juridiske som fagtekniske

  • er serviceorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst både over for borgere, ledelse, politikere, fagfolk i forvaltningen og eksterne samarbejdspartnere

  • kommunikerer præcist og forståeligt i skrift og tale

  • har god forretningsforståelse

  • er en god og ansvarsfuld kollega med godt humør

 

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et spændende barselsvikariat med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Barselsvikariatet vil forventeligt være af ca. 1 års varighed. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med indbyrdes sparring, højt til loftet, humor og en flad ledelsesstruktur. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldmægtigstilling eller specialkonsulentstilling. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Stillingen er med tiltrædelse den 1. juni 2021.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Christina Keis Clausen på 2961 5695 eller enhedschef Trine Høj Andersen på 4022 3445.

 

Sammen med ansøgningen beder vi dig sende CV, udskrift af eksamenskarakterer fra både kandidat- og bacheloruddannelsen og evt. andre relevante papirer.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 5. april 2021

 

Vi forventer at gennemføre to samtalerunder med udvalgte kandidater. Første samtale forventes afholdt i uge 15/16 og anden samtale forventes afholdt i uge 16/17. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde skal løse en case i forbindelse med samtalen.

 

Om TMF Stab

TMF Stab varetager forretningsstyringen af - og yder forretningsrådgivning til Teknik- og Miljøforvaltningen - inden for områderne jura, HR og organisationsudvikling, økonomi, digitalisering og kommunikation. TMF Stab har til formål at sikre en sammenhængende udvikling af Teknik- og Miljøforvaltningen og gennem en overordnet ramme at styre forvaltningen. Derudover har TMF Stab til formål at understøtte forvaltningens afdelinger, så de kan fokusere på forretningen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-03-2021
Udløber
05-04-2021
Kviknummer
LJA-81798759
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 17
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-03-2021
Ansøgningsfrist
05-04-2021
Kviknummer
LJA-81798759
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed