Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med erfaring fra investeringsområdet

Finans Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-10-2019

Finans Danmark har strategisk fokus på, hvordan vores medlemmer banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark er med til at understøtte udviklingen i samfundet.

Vi søger en jurist, der skal være med til at understøtte vores strategiske indsats ved at bidrage til at sætte dagsordenen for dansk og europæisk finansiel regulering indenfor investeringsområdet, som dækker både investeringsforeninger og kapitalforvaltere (producenter) samt banker (distributører). Du har antennerne ude i forhold til kommende og aktuel regulering inden for området, og udarbejder sammen med vores medlemmer politiske holdninger hertil. Sammen med dine kolleger i huset skal du arbejde på at fremme de politiske holdninger, både i Bruxelles og i København.

Du får ansvar for at drive interne udvalg med medlemmer, og deltager i relevante arbejdsgrupper og fora nationalt og internationalt. Her bidrager du med sektorens perspektiver, og videreformidler input herfra til dine kolleger og medlemmer. Dit afsæt er juridisk, og da arbejdet i praksis ofte ligger i krydsfeltet mellem jura og forretning, lægger vi stor vægt på, at du har forståelse og interesse for medlemmernes forretning.

Du har tæt samarbejde med mange interessenter herunder vores medlemmer, Investering Danmarks bestyrelse, myndigheder mm. Du kan lide at håndtere mange bolde i luften, at få enderne til at mødes og at navigere mellem interessenter med forskellige baggrunde.

Du bliver en del af afdelingen Investering og Opsparing med 11 kolleger, der har økonomisk, juridisk og samfundsmæssig baggrund og solid erfaring fra den finansielle sektor, og altid er friske på faglig sparring og et godt grin. Du har tæt samarbejde med kollegerne i afdelingen og har tværgående samarbejder med resten af dine kolleger i Finans Danmark.

Din profil

Du har en juridisk uddannelse, og erfaring med finansiel regulering gerne med finansiel regulering indenfor investeringsområdet. Du har interesse og flair for lovgivningsarbejde, og gerne erfaring med politisk arbejde fra fx den finansielle sektor eller centraladministrationen.

Stærke samarbejdsevner både internt på tværs af afdelinger og eksternt er et must for at lykkes i stillingen. Du har en god fornemmelse for det politiske landskab og trives i et dynamisk miljø, hvor den politiske dagsorden kan ændre sig fra dag til dag.

Du er en dygtig og konstruktiv kommunikatør, der evner at omsætte og præsentere komplekse lovforslag på en lettilgængelig måde til forskellige målgrupper. 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Direktøren for Investering og Opsparing Birgitte Søgaard Holm på telefon 3016 1031 eller bsh@fida.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.finansdanmark.dk

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for og er del af et samfund rigere på muligheder. Læs mere her www.finansdanmark.dk/strategi.

Investering Danmark, som varetager interesser for investeringsfonde og kapitalforvaltere, er organisatorisk forankret i Finans Danmark i afdelingen Investering og Opsparing.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finans Danmark

Adresse 1
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Adresse 2
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76191473
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finans Danmark

Adresse
Amaliegade 7
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-10-2019
Ansøgningsfrist
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76191473
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Beliggenhed