Gem annonce

Jurist

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021

Er du en dygtig jurist med styr på din ansættelsesret? Har du lyst til at få et selvstændigt, udadvendt og koordinerende ansvar for at hjælpe vores medlemmer i Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund (DFKF), og vil du arbejde sammen med gode kolleger i en fagforening, hvor stemningen er uformel?

 

Så er du måske vores nye jurist.

 

Vi er en fagforening under Serviceforbundet for 2.800 frisører og kosmetikere. Vi rådgiver vores medlemmer om alle spørgsmål inden for vores overenskomstområder og i ansættelsesretlige spørgsmål i det hele taget. Vores dagligdag er spændende, tempofyldt og præget af kontakt til vores medlemmer.

 

Stillingen har mange forskellige facetter: juridisk-faglige, koordinerende og rådgivningsmæssige. Du kommer til at stå for den juridiske rådgivning og sagsbehandling, både telefonisk og pr. e-mail, og du får sammen med en anden jurist ansvaret for at forhandle faglige sager, så både medlemmernes og organisationens interesser bliver varetaget bedst muligt. Du kommer også til at spille en vigtig rolle i forbindelse med overenskomstforhandlinger, ligesom du får til opgave at rådgive og sparre med formandskabet i DFKF.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, både i DFKF og i Serviceforbundet, som vi har et tæt dagligt samarbejde med.

 

Vi forventer, at du:

  • Har solid erfaring med ansættelsesret

  • Er fortrolig med og forhandlingsvant inden for det fagretlige område

  • Er cand.jur. eller har en anden relevant baggrund

  • Er pragmatisk og løsningsorienteret, da hovedparten af sagerne forliges ved forhandling med arbejdsgiverforeningen

  • Er fortrolig med at inddrage relevant forhandlingsretlig lovgivning i sagerne

  • Kan arbejde selvstændigt, da du vil få ansvaret for egen sagsporteføjle

  • Trives i en udadvendt rolle med stor medlemskontakt, og er herunder i stand til at formidle kompliceret stof på en let tilgængelig måde.

 

Elevsager fylder en del i arbejdet. Det er derfor en fordel men ikke et krav hvis du har kendskab til det særlige tvistløsningssystem inden for erhvervsuddannelsesområdet.

Stillingen refererer til formanden for DFKF.

 

Vi tilbyder løn efter individuel aftale, særligt ferietillæg, ekstra fridage og fri parkering.

 

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 3. februar 2021.

Du søger stillingen nedenfor.

 

Mandag den 8. februar vil der blive udvalgt kandidater til et indledende testforløb ved konsulent Martin Isenbecker. Torsdag den 18. februar holdes samtaler med ansættelsesudvalget.

 

Du kan læse mere om Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund på vores hjemmeside: https://dfkf.dk/. Hvis du vil vide mere om jobbet, eller hvis vil du have en samtale i fortrolighed om dine muligheder i stillingen, er du også velkommen til at kontakte Martin Isenbecker, der er partner i konsulentvirksomheden Genitor enten på e-mail mi@genitor.dk eller på mobil 2565 9231.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Adresse 1
Vermundsgade 1
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81579253
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Adresse
Vermundsgade 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2021
Ansøgningsfrist
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81579253
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce