Gem annonce
Alumeco Group

Alumeco Group,

Odense
05-01-2018

Jurist

Kontakt

Alumeco Group

Næsbyvej 26
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2018
Udløber:
04-02-2018
Kviknummer:
LJA-54104867
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Har du erfaring med erhvervsjura og sans for struktur og detaljer, så har vi en spændende stilling!

 

Til støtte for vores Head of Legal søger Alumeco A/S en jurist, der kan varetage koncernens erhvervsjuridiske opgaver. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt

 

Ansvarsområder

Med reference til Head of Legal og i en midlertidig periode tillige den administrerende direktør vil du blive et centralt omdrejningspunkt, hvor du vil rådgive koncernledelsen og ledelsen i koncernens datterselskaber i Danmark såvel som i udlandet.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 

  • Udarbejdelse og forhandlinger af internationale kommercielle kontrakter

  • Fusioner, opkøb og due diligence

  • Selskabsretlige problemstillinger

  • Forsikringsretlige forhold

  • Arbejdsretlige forhold

  • Persondataret

  • Risk management

 

 

Profil

Vi søger en kvalitetsbevidst jurist med en forretningsorienteret profil. Du besidder gode kommunikationsevner og kan sælge et budskab med udgangspunkt i et kompliceret stof. Du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau.

 

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten cand. merc. jur. eller cand.jur. med minimum 2 års relevant erfaring fra en tilsvarende stilling i et internationalt miljø.

 

Som person har du en struktureret arbejdsform med sans for detaljen. Du yder rådgivning af høj kvalitet, der bringer værdi til koncernens forretning, hvor du evner og har lyst til at samarbejde med kollegaer med en anden faglig baggrund end juridisk.

 

Vi tilbyder

En udfordrende stilling i et spændende og dynamisk miljø. Beslutningsvejene er korte, kollegerne imødekommende og omgangstonen uformel.

 

Da vi ønsker at give dig en grundig indføring i arbejdsopgaver og ansvarsområder, ser vi gerne tiltrædelse senest 1. marts 2018, således at der er god tid til vores Head of Legal går på barsel i april.

 

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Head of Legal, Line Errebo direkte på tlf. 27141447 eller lge@alumeco.dk. Da vi indkalder til samtale løbende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Skriv gerne at du har set jobopslaget på Djøfs jobunivers. Send din ansøgning på e-mail: HR@alumeco.com mrk. Jurist.

 

Alumeco A/S er en særdeles velkonsolideret, international koncern med hovedkontor i Odense og datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina. Vi leverer aluminium, kobber og messing til den metalforbrugende industri og er førende på markedet. Vi beskæftiger over 800 engagerede og fremtidsorienterede medarbejdere. Nøglebegreberne i vores værdigrundlag er købmandskab, kundefokus og dedikation, som gennemsyrer vores daglige arbejde. Læs mere om os på www.alumeco.dk.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018