Gem annonce
DAB

DAB,

København
04-10-2017

Jurist

Kontakt

DAB

Finsensvej 33
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 77 32 00 00
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2017
Udløber:
23-10-2017
Kviknummer:
LJA-49893521
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Vi søger en dygtig jurist til vores juridiske afdeling.

 

Afdelingen består af i alt fem engagerede jurister, en lånesagsassistent og tre beboerkonsulenter. Vi løser bl.a. opgaver inden for lejeret, fast ejendom, foreningsret, persondata og ansættelsesret samt et bredt udsnit af mulige problemstillinger, der forekommer i en virksomhed.

 

Dit hovedansvarsområde vil netop være det brede sagsområde som virksomhedsjurist. Samtidigt må du gerne have nogle særlige kompetenceområder eller kæpheste, som der vil være god mulighed for at dyrke. Det vil være en fordel, hvis du finder persondata interessant.

 

Vi forventer, at du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger med forskellig baggrund.

 

Vi har åbenhed og humor som fællestræk og lægger vægt på at yde en professionel service for vores kunder i et arbejdsområde med mange forskelligartede opgaver.

 

DAB er en virksomhed, hvor redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne går hånd i hånd med udvikling af boligområderne og et godt samarbejde med bestyrelserne.

 

Løn i henhold til brancheoverenskomst med AC. Den ugentlige arbejdstid er 36,5 time inklusive frokost. Som medarbejder i DAB får du desuden helbredssikring, gruppelivsforsikring, kantineordning, massageordning og mange andre personalegoder.

 

For yderligere oplysninger om stillingen, se stillingsprofil længst nede på denne side, eller kontakt Ulla Gregor på mail ug@dabbolig.dk eller på telefon 77 32 01 20.

 

Send din ansøgning og cv snarest muligt og senest den 23. oktober 2017.

 

Tiltrædelse pr. 1. december 2017.

 

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

 

Stillingsprofil - Klik her

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Juridisk chefkonsulent til udbud i Køge Kommune

Køge Kommune
Frist: 
12-11-2017

Rektor på Egaa Gymnasium

Egaa Gymnasium
Frist: 
03-11-2017

Vicedirektør for AU Uddannelse på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Frist: 
12-11-2017