Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist i arbejdsret til Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbund

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-01-2019

Dansk Musiker Forbund søger jurist, der skal beskæftige sig med individuel og kollektiv arbejdsret og andre opgaver i forbundet.

 

Om Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbund er en faglig organisation, der organiserer musikere, solister, sangere, musikundervisere og musikkens kunstnere, der arbejder med musik og lyd i bredeste forstand. Forbundets formål er bl.a. at varetage medlemmernes fælles interesser ved f.eks. at indgå overenskomster og aftaler.

 

Som jurist vil du indgå i et engageret team med gode kolleger i Faglig Afdeling, der består af jurister, faglige konsulenter og faglige sekretærer. Vi arbejder med mange forskellige områder herunder bl.a. rådgivning omkring udgivelseskontrakter, rådgivning vedrørende skat og dagpenge, sager om aflysning af spillejobs, sager om ophavsret samt ansættelses- og arbejdsretlige spørgsmål. 

 

Om stillingen

Din hovedopgave vil være rådgivning af medlemmer, der er ansat i henhold til en overenskomst eller en individuel kontrakt, hvorfor du skal kunne læse, fortolke og formidle overenskomster og kontrakter til forbundets medlemmer.

 

Du vil få selvstændige og kvalificerede opgaver indenfor den individuelle og kollektive arbejdsrets mange facetter. Og du skal rådgive generelt om de statslige og kommunale aftaler, forhandler overenskomster, indgår lokalaftaler, snakker med tillidsrepræsentanter, håndterer fagretlige tvister og andre aftalerelaterede opgaver.

 

Dansk Musiker Forbund har overenskomster inden for både det offentlige og private arbejdsmarked.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. (gerne nyuddannet) og har interesse for overenskomster, kontrakter og aftalemæssige spørgsmål.

 

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, og at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt. Du er serviceorienteret og god til at kommunikere i både skrift og tale, og kan videreformidle kompliceret fagligt stof på en let forståelig måde. Du kan arbejde under pres uden at gå på kompromis med fagligheden. Samtidig skal du kunne lide og forstå det at arbejde både med musikere og i en politisk ledet organisation, hvor omgangstonen er uformel.

Du bliver ansat på individuelle vilkår alt afhængig af dine kvalifikationer.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Jesper Hvolby Christensen på tlf. nr. 35240240.

 

Du skal sende ansøgningen til sikkerpost@dmf.dk og mærke den Jurist. 

 

Ansøgningsfristen er den 25. februar 2019, kl. 12.00.

Del dette job

Kontakt

Dansk Musiker Forbund

Adresse 1
Sankt Hans Torv 26
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70150863
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Musiker Forbund

Adresse
Sankt Hans Torv 26
2200
København N
Praktisk information
Indrykket
28-01-2019
Ansøgningsfrist
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70150863
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed