Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist eller udbudskonsulent til udbuds- og entrepriseret i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
21-11-2022

"Da jeg begyndte at arbejde med udbuds- og entrepriseopgaver i Vejdirektoratet for ca. 3 år siden, var jeg forholdsvis nyuddannet, men lige fra starten følte jeg mig godt taget imod og fik lov til at arbejde med nogle meget store projekter. Så jeg har virkelig kunnet udvikle mig her både fagligt og personligt," fortæller specialkonsulent Michelle Tølbøll Petersen. 

 

Vi søger en ny kollega til Michelle, som interesserer sig for entrepriseret, udbud, kontrakter og analyser.

 

Vejdirektoratet er én af landets største indkøbere på infrastrukturområdet. Vi har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række højt profilerede bygge- og anlægsprojekter, fx anlægget af en ny Storstrømsbro og udbygningen af den nuværende Nordhavnstunnel i København.

 

Du kommer til at arbejde i afdelingen for Indkøb, hvor vi er 12 engagerede medarbejdere, der glæder os til at lære dig at kende.

 

En bred pallette af jura samt udbuds- og entrepriseopgaver

En af de rigtig interessante ting ved afdelingen er diversiteten af arbejdsopgaver. Der er både store projekter og små opgaver, sagsbehandling og udviklingsprojekter, og de spændende og komplekse dele af juraen, dem står vi selv for, siger Michelle.

 

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og erfaring, men du vil som udgangspunkt beskæftige dig med at:

  • løse entrepriseretlige problemstillinger på igangværende projekter

  • deltage i udarbejdelsen af udbudsstrategier

  • udarbejde kontrakter og udbudsbetingelser

  • gennemføre udbud

 

Du vil også skulle vurdere det forretningsmæssige aspekt i indkøbene, så vi får den bedst mulige konkurrence, fungere som projektdeltager og tovholder på udbudsforretningerne og bistå i den efterfølgende styring i kontrakt- eller entrepriseperioden.

 

Du får både opgaver, hvor du er den primært ansvarlige for opgaveløsningen, og opgaver, hvor du hjælper dine kolleger.

 

Stærk formidler med erfaring med udbudsprocesser eller entrepriseret

 

For os er det ikke afgørende, om du er jurist eller har en lidt anden akademisk baggrund. Men du skal brænde for udbud, entrepriseret og anlæg - og for at gøre en forskel, fortæller områdechef for Indkøb Helle Lange.

 

Vi ser gerne, at du:

  • er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.), eller du er akademiker/ingeniør og har væsentlig erfaring med udbudsrådgivning

  • er fortrolig med udbudsdirektiverne og har erfaring med gennemførelse af udbud og udarbejdelse af udbudsstrategi og udbudsmateriale

  • har styr på forvaltningsretten

  • synes, at det er sjovt at indgå i et team af fagfolk og teknikere

  • kan forklare juridisk komplekse problemstillinger for medarbejdere med en anden baggrund end dig selv

 

Hvis du skal stå i spidsen for et af vores store projekter såsom udbygningen af Nordhavnstunnellen, så er det vigtigt, at du har kendskab til entrepriseret og er fortrolig med AB18.

 

Din Faglighed, fællesskab og work-life balance

Vi har et stærkt team, hvor vi prioriterer at hjælpe hinanden, når tingene går stærkt. Både fordi det sikrer det bedste slutresultat, men også fordi man skal kunne slippe jobbet, når arbejdsdagen er færdig, afslutter Helle.

 

Vi holder til i flotte omgivelser ved Dybbølsbro i København og i centrum af Skanderborg, hvor vores bygninger understøtter et moderne og digitaliseret samarbejde på tværs af Vejdirektoratets tjenestesteder i hele Danmark. Vi har desuden en god kantine, sociale klubber og træningsfaciliteter.

 

Vi arbejder aktivitetsbaseret pr. 1. januar 2023, og der er mulighed for at aftale hjemmearbejde 1-2 dage ugentligt, når du er blevet godt integreret i afdelingen og godt introduceret til arbejdsopgaverne.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår - arbejdsplads i København eller Skanderborg

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For den rette kandidat er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i området Indkøb, hvor du kan ansættes enten i København på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V, eller i Skanderborg på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen,

er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på tlf. 6193 0577 og/eller e-mail hlla@vd.dk, udbudskoordinator Anne Mette Sommer på tlf. 7244 2239 og/eller e-mail anso@vd.dk eller specialkonsulent Michelle Tølbøll Petersen på tlf. 7244 3189 og/eller e-mail mitp@vd.dk.

 

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 11. december 2022. Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 50.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Hvor vil du gerne hen? - Video

 

Ansøgningsfrist

11-12-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Arbejdssted

København eller Skanderborg

 

Hjemmeside

www.vejdirektoratet.dk

 

Kontakt

Helle Lange

Områdechef

6193 0577

7244 3231

 

Anne Mette Sommer

Udbudskoordinator

72442239

21683820

 

Michelle Petersen

Specialkonsulent

+45 7244 3189

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84269511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Praktisk information
Indrykket
21-11-2022
Ansøgningsfrist
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84269511
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed