Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist der brænder for kollektiv arbejdsret

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2022

Vil du være med til at sætte den arbejdsgiverpolitiske dagsorden i regionerne og forhandle de overenskomst- og aftalemæssige rammer for fremtidens sundhedsvæsen? Har du talent for at løse og rådgive om juridiske problemstillinger, og kan du se dig selv i en politisk ledet organisation? Så kom og bliv vores nye jurist i Danske Regioners Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster.

 

Din nye arbejdsplads

Vi er interesseorganisation for de fem regioner, og som arbejdsgiverorganisation repræsenterer vi alle regionerne med i alt 135.000 ansatte. I Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster har vi ansvar for politikudvikling, strategisk interessevaretagelse og forhandlinger i relation til lønoverenskomster og aftaler. Inden for arbejdsgiverområdet har vi også ansvar for fx arbejdsmiljø og ledelse.

 

Som vores nye jurist træder du ind i center med et stærkt fagligt miljø med 17 kolleger, en forhandlingschef og en souschef. Du får en stor kontaktflade udadtil og kommer til at indgå i et center med åbne og ambitiøse kollegaer, hvor vi trækker på hinandens kompetencer på tværs af fagligheder.

 

Dine opgaver

Du får rig mulighed for at prøve kræfter med interessante juridiske problemstillinger inden for både den kollektive og den individuelle arbejdsret og du kan bidrage til at udforme rammer og incitamenter, der skaber et stærkt, fremtidssikret sundhedsvæsen. Som arbejdsgiverrepræsentant kommer du til at forhandle med de forskellige faglige organisationer, og du vil rådgive regionerne om aftaler og overenskomster. Nogle gange skal du rådgive om emner inden for dit ansvarsområde, det kunne fx være barsel, arbejdstidsregler, ferie eller andet. Andre gange vil du deltage i faglige voldgifter og mæglingsmøder og forberede retssager i Arbejdsretten. Der er stor bredde i de juridiske opgaver, og når du er kommet godt ombord, finder vi det rette mix af opgaver til dig.

 

Dine kvalifikationer

Vi er på udkig efter en jurist, fx cand.jur. eller cand.merc.jur., der brænder for og meget gerne har erfaring med kollektiv og individuel arbejdsret. Vi forventer, at du er initiativrig, tager selvstændigt ansvar og trives med at arbejde i et team. Det er en fordel, at du:

  • har god politisk sans, blik for politisk interessevaretagelse og trives med at arbejde i en politisk styret organisation

  • er god til at forhandle og har let ved at skabe relationer til andre

  • formidler klart og præcist på både dansk og engelsk

  • kan skrive både politiske oplæg og tekster af mere faglig karakter

  • bidrager til udvikling af både egne opgaver og forhandlingsområdet generelt.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende job med høj juridisk faglighed, arbejdsopgaver med politisk bevågenhed og mulighed for at påvirke dagsordenen på de regionale velfærdsområder. Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs om Danske Regioner som arbejdsplads her.

 

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 10. oktober 2022 kl. 8.00. Første samtalerunde er 11. og 14. oktober. Vi bruger test imellem første og anden runde. Anden samtalerunde er i uge 43.

 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forhandlingschef Ole Lund Jensen tlf. 2172 8197.

 

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

 

Frist:

10-10-2022, 08:00

 

Afdeling:

Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster

 

Kontaktperson:

Forhandlingschef Ole Lund Jensen tlf. 2172 8197

 

Arbejdssted:

Danske Regioner

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelse:

Fastansættelse

 

Ansættelse efter overenskomst:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant regional overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
10-10-2022
Kviknummer
LJA-84045851
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
10-10-2022
Kviknummer
LJA-84045851
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed