Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridiske studentermedhjælpere til Nævnenes Hus i Viborg

Nævnenes Hus

Viborg, Midtjylland

Indrykket
10-05-2021

Sommeren nærmer sig, og traditionen tro søger Nævnenes Hus nye studerende. Vil du være med til at gøre Nævnenes Hus til Europas bedste klagesagsmyndighed? Og har du lyst til atikle dine juridiske kompetencer ved at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt? Så skal du søge de ledige stillinger som studentermedhjælper i Nævnenes Hus.

 

I Nævnenes Hus bliver du en del af et stærkt, fagligt miljø med gode muligheder for at udvikle dine juridiske kompetencer, og du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede arbejdsopgaver og retsområder.

 

Dine opgaver

Vi skal bruge studentermedhjælpere i flere af vores områder i Nævnenes Hus. Uanset hvilket område du bliver tilknyttet, vil du indgå i et stærkt kollegialt fællesskab i et udfordrende fagligt miljø, hvor der er mulighed for sparring med specialiserede kolleger. Du vil blandt andet skulle bistå med juridisk sagsbehandling, ligesom du også vil få mulighed for at udarbejde egne udkast til afgørelser. Opgaverne vil dog variere afhængigt af, hvilket område du bliver tilknyttet.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. og har et par år tilbage af din uddannelse.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • har gode teoretiske kvalifikationer

  • har interesse for og kendskab til offentlig ret, herunder forvaltningsret

  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner

  • er udadvendt og klar til at lære og tilegne dig nyt stof

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre dygtige jurister, og faglig sparring vil være en stor del af hverdagen. Arbejdsdagene kan være uforudsigelige, så du skal være fleksibel og kunne arbejde under tidspres, når det brænder på.

 

Vi tilbyder

 

Vores opgaver kan være krævende og komplekse. Arbejdet foregår med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone, godt samarbejde og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og personligt.

 

Der er som udgangspunkt tale om stillinger på 15-20 timer ugentligt, fordelt på to-tre hverdage.

 

Ansættelse og ansøgning

Din ansættelse vil ske efter gældende relevant overenskomst. Ansættelsen er tidsbegrænset, og udløber automatisk ved udgangen af den måned, hvor du færdiggør din kandidatuddannelse.

 

Vi søger et antal juridiske studentermedhjælpere, der fordeles ud på vores forskellige områder.

 

Ansøgningen samt CV, karakterudskrift og papirer på optagelse på studium sendes via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.naevneneshus.dk.

 

Din ansøgning skal være modtaget 24. maj kl.23.59. Der afholdes samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Annette Nørby på tlf. 72 40 59 29. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Jeanette Nielsen på tlf. 91 33 70 77.

 

Hvem er Nævnenes Hus?

Nævnenes Hus er en styrelse under Erhvervsministeriet, placeret i hjertet af Viborg. Styrelsens kerneopgave er at sikre en professionel juridisk sekretariatsbetjening af en række uafhængige nævn og klageorganer. I Nævnenes Hus samarbejder vi for at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning. Da vi understøtter en smidig, hurtig og tilgængelig måde at løse konflikter på, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder, har vi sat et ambitiøst mål om at blive Europas bedste klagesagsmyndighed. Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer, så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævnenes Hus.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nævnenes Hus

Adresse 1
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Tlf
72 40 56 00
Adresse 2
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82077361
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nævnenes Hus

Adresse
Toldboden 2
8800
Viborg
Danmark
Tlf: 72 40 56 00
Praktisk information
Indrykket
10-05-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82077361
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed