Gem annonce

Juridiske Studentermedhjælpere

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021
Vil du være med til at gøre jernbanen grønnere, og søger du et studierelevant job med en fantastisk mulighed for at prøve din faglighed af i praksis, så tilbyder vi to spændende studenterstillinger.

Vi leder efter to studentermedhjælpere, der brænder for at prøve kræfter med juraen i praksis. Opgaverne spænder bredt og relaterer sig til udbudsret, aftaleret, entrepriseret, erstatningsret og forvaltningsret.

Som eksempler på opgaver kan vi nævne offentliggørelse af udbud, herunder styring af spørgsmål/svar, mindre aktindsigtssager, udarbejdelse af tillæg til kontrakter, informationssøgning til brug for sagsbehandling, retssager og nyhedsbreve. Du kan bistå med lovhøringer m.v., bistand i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale. Er din faglighed og dine interesser i den kommercielle del, har vi opgaver med compliancemålinger, spend-analyser, entreprisekontrakter og markedsdialog. Dette er bare for at nævne et mindre udsnit af de mange opgaver, vi har brug for din hjælp til.

Vil du fylde dit CV med erfaringer fra Banedanmark, så kom og vær med. Du bliver en del af holdet i Jura og Udbud. Vores primære opgave er at levere juridisk rådgivning og sagsbehandling på et højt fagligt niveau samt arbejde og udvikle strategiske forretningsprojekter. Vi er ca. 60 medarbejdere, hvor flertallet har en baggrund som enten cand.jur. eller cand.merc. jur. Du bliver en del af hverdagen i et dynamisk juridisk miljø, hvor ikke to dage er ens.

Fokus på faglighed med rum til at udvikle sig og påtage sig ansvar

Som vores nye studentermedhjælper vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem videndeling med vores erfarne medarbejdere.

Du skal regne med at blive kastet ud i mange nye opgaver, hvoraf nogle vil blive dit eget ansvarsområde. Kontraktstyring, sagsbehandling inden for forvaltningsret, erstatningsret og entrepriseretlige opgaver bliver bare nogle af de erfaringer, du kan skrive på CVet som studierelevant arbejde.

Vores medarbejdere ser frem til at byde dig velkommen, og vi glæder os til sammen med dig at bidrage til udviklingen af en effektiv bæredygtig infrastruktur.

Ansvarlighed med rum til udvikling

Du er stud.merc.jur eller stud.jur på minimum 2. år af din bachelor. Det er et krav, at du kan arbejde på hverdage i dagtimerne. Til gengæld tilbyder vi 15 timers ugentligt studierelevant arbejde Vi er naturligvis fleksible i forhold til, at opgaverne planlægges i samarbejde med dig og med respekt for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Vi leder efter to ansvarsbevidste og fleksible studentermedhjælpere, som har lyst til at gå nysgerrigt og engageret til de opgaver, der løbende skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer, dokumentation, fremdrift og deadlines. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kollegaer.

Vi er et område i vækst. Vores ambition er derfor, at når du er færdig med din uddannelse, søger du ind hos os igen på en af de faste stillinger, som løbende slås op.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 126,31 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Susie Hosainzadeh på tlf. 3034 7765 eller Sektionschef Ole Clemens Petersen på tlf. 2092 6497.

Send din ansøgning, dine foreløbige eksamenspapirer og CV hurtigst muligt samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse (denne dokumentation er et krav for at blive ansat i stillingen). Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følge instruktionerne.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30347765
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
12-05-2021
Kviknummer
LJA-81992134
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 81710784
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
12-05-2021
Kviknummer
LJA-81992134
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce