Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridiske sagsbehandlere til erhvervsbeskatningskontorer

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
06-09-2021

Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling indenfor driftsomkostninger, skønsmæssig ansættelse af indkomsten eller beskatning af fast ejendom? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? så er du vores nye kollega!

Indflydelse på eget fagområde

Vi har mange sager og derfor opnormerer vi med nye sagsbehandlere til to af vores kontorer 5. og 13. kontor i Skatteankestyrelsen i Aalborg og København. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Der er forskellige teams i begge kontorer, hvor du blandt andet kan arbejde med skønsmæssig ansættelse, hvor du vurderer, om Skattestyrelsen har haft grundlag for at tilsidesætte en virksomheds regnskab på grund af fejl eller mangler, og om den skønsmæssige ansættelse af den skattepligtige indkomst herefter er foretaget på et korrekt grundlag. På ejendomsområdet vedrører sagerne alle aspekter vedrørende beskatning af fast ejendom. Du kan også komme til at arbejde med driftsomkostninger for selskaber og erhvervsdrivende, herunder skatte- og momssvig med fiktive fakturaer.

I begge kontorer får du et selvstændigt ansvar for dine opgaver. Du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser, holde møde med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten på vegne af Skatteankestyrelsen som sekretariat. Fælles for begge kontorer er, at kompleksiteten i opgaverne varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling, da det er vigtigt, at du ikke står stille.

Vi har fokus på fremdrift og kvalitet i opgaven, og dit arbejde har derfor en afgørende betydning, da det er med til at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet.

Du får mulighed for at blive specialist indenfor et særligt juridisk fagområde. Der er plads og tid til, at du kan fordybe dig i sagerne og opbygge ekspertviden. Dette gør du både ved din individuelle fordybelse, men også sammen med fællesskabet.

Skatteankestyrelsen har en meget bred faglig profil, idet styrelsen har hele skatteretten under ét tag. Du vil møde eksperter ud i alle kroge af skatteretten, der brænder for deres sager, siger fagkoordinator Bjørn Kiilsgaard, og fortsætter, det gør Skatteankestyrelsen til et oplagt sted at bygge videre på sin faglighed, uanset om du er ny eller erfaren.

Analytisk og god til at samarbejde om problemstillingerne

Vi søger kollegaer som er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en diplom- eller masteruddannelse indenfor skatteretten. Du er en erfaren sagsbehandler, men nyuddannede kan også komme i betragtning.

Din faglige erfaring eller interesse ligger inden for de nævnte sagsområder og forvaltningsretten. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og har en regnskabsmæssig forståelse.

Samtidig er det en fordel, at du

  • evner at omsætte din juridiske faglighed til praksis

  • arbejder målstyret og driftsorienteret

  • altid sikrer den rette kvalitet til rette tid

  • er vant til faglig sparring, feedback og samarbejde

  • er dygtig til at kommunikere klart både i skrift og tale.

 

Dit nye kontor og kollegaer 

Kontorerne har en stærk, faglig identitet, som vi er stolte af. Vi vægter det faglige miljø i en god blanding af socialt fællesskab, højt humør og en uformel omgangstone.

Dine nye kollegaer har erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv, regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund, og vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer det er åbent og uformelt. Kollegialt har vi et godt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden.

Fleksibilitet er et nøgleord hos os, både for at sikre en effektive arbejdsgang, men også i tilrettelæggelsen af din arbejdstid og -opgaver, så vi sikrer et godt arbejdsmiljø for alle. Derfor tilbydes muligheden for hjemmearbejde også alle vores medarbejdere. Derudover sikrer vi et grundigt oplæringsforløb i de første uger af din ansættelse.

 Om Skatteankestyrelsen

Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket Søg stillingen senest fredag den 27. september 2021 kl. 12.00. Vi afvikler løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Kirchheiner Boenæs på tlf. 33 76 09 37, og du er også velkommen til at kontakte kontorchef Morten Dreisig Olsen på tlf. 33 76 07 71 ved spørgsmål til stillingen. Hvis du vil snakke med en sagsbehandler i kontoret, kan du tage fat i Jeanett Dejgaard Stefansen på tlf. 3376 0838.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne kan der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, vi ansætter både fuldmægtige og specialkonsulenter, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, 9000 Aalborg eller Ved Vesterport 6 4. sal 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Ved Vesterport 6
1612 København V
Danmark
Adresse 2
2100 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2021
Udløber
27-09-2021
Kviknummer
LJA-82619622
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Ved Vesterport 6
1612
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-09-2021
Ansøgningsfrist
27-09-2021
Kviknummer
LJA-82619622
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed