Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridiske profiler med interesse for generalistopgaver til ledelsessekretariat

Skattestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2023

Er du analytisk skarp, dygtig til at skrive og god til at holde hånd i processer? Kunne du tænke dig både at arbejde med ledelsesbetjening i bred forstand og juridiske opgaver i et tæt samspil med resten af vores organisation? Så er du måske en af de nye kollegaer, vi søger til ledelsessekretariatet for selskabsområdet i Skattestyrelsen.

En spændende og travl hverdag i en stor organisation

Vi tilbyder en varieret og udfordrende hverdag i Danmarks største styrelse. Her er engagement, samarbejde og høj professionalisme omdrejningspunkt for løsningen af en vigtig samfundsopgave at sikre, at selskaber (fra de mindste anpartsselskaber over fonde og foreninger til Danmarks største koncerner) betaler de korrekte skatter og afgifter. Vi er således med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

I vores ledelsessekretariat får du mulighed for at sætte dine kompetencer i spil med en række forskellige opgaver i krydsfeltet mellem politik, jura, administration, drift og udvikling. Du vil arbejde tæt på fagdirektøren for selskabsområdet og den øvrige ledelsesgruppe altid i tæt samarbejde med vores store driftsorganisation.

Vi søger lige nu dygtige kollegaer, der vil træde ind på et velfungerende hold og som kan bidrage til den brede vifte af opgaver i et dynamisk ledelsessekretariat og samtidig løse opgaver med mere juridisk indhold.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

 • hjælpe med visse juridiske opgaver, fx koordinering af aktindsigter, besvarelse af indsigelsessager fra borgere og virksomheder samt besvarelser til Folketingets Ombudsmand og Skattestyrelsens borger- og retssikkerhedschef
 • koordinere høringssvar til vores departement og den øvrige Skattestyrelse, fx bidrage til besvarelse af lovhøringer, folketingsspørgsmål og anden ministerbetjening
 • udarbejde, koordinere og kvalitetssikre beslutningsoplæg og forelæggelser til vores ledelse i fagområdet, Skattestyrelsens direktion og Skatteministeriets departement
 • betjene ledelsen i forbindelse med møder og arrangementer og understøtte vores driftsenheder
 • være involveret i andre styrings-, økonomi- og HR-opgaver afhængig af kompetencer og interesser.

Kvalitetsbevidst juridisk profil med øje for detaljen

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.jur. eller cand.merc.jur. Du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund med kendskab til juridisk sagsbehandling. For os er det vigtigste, at du har interessen for og lysten til at have en bred opgaveportefølje med både generalistopgaver og opgaver af mere juridisk karakter.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • evner at sætte dig hurtigt ind i kompliceret stof og finde det centrale
 • er skriftlig stærk og skriver i et letforståeligt sprog
 • bevarer overblikket og har øje for detaljen, også når der er mange opgaver og korte frister
 • tager ansvar og arbejder selvstændigt med opgaverne
 • er åben over for at arbejde med forskelligartede og nye opgaver i et sekretariat, hvor vi hjælper hinanden
 • er god til at samarbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel og får tingene til at glide med humor og godt humør.

Lidt om os

Ledelsessekretariat Selskab har som hovedopgave at understøtte ledelsen i fagområdet Selskab. Vi yder sekretariatsbistand og ledelsesstøtte til fagdirektøren og fire underdirektører i den daglig drift og strategiske udvikling af organisationen. Samtidig bistår vi vores mange driftsenheder og leverer produkter til Skattestyrelsens direktion eller Skatteministeriets departement. Fagområdet Selskab har ca. 900 medarbejdere fordelt på adresser rundt om i Danmark. I kontoret varetager vi også koordinationen af Skattestyrelsens internationale arbejde.

Du bliver en del af et livligt kontor, som lægger vægt på udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone. Vi forsøger at tilpasse opgaveløsningen ud fra vores forskellige faglige kompetencer og interesser. Der er altid nogen for dig at sparre med og vi er gode til at bakke hinanden op, når sagerne skal klares.

Kontakt og ansættelsesvilkår 

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 30. maj 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Manu Barba på telefon 41 38 16 66. 

Samtaler afholdes løbende. Vi forventer at inddrage en opgavecase og evt. en logik- og personanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer samt straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Hannemanns Allé 25
Adresse 1
2300 København S
Danmark
Tlf
72 22 18 18
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84762378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Hannemanns Allé 25
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 18 18
Praktisk information
Indrykket
09-05-2023
Ansøgningsfrist
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84762378
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed