Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper til 'internt advokatkontor' i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-08-2019

Har du interesse og flair for samspillet mellem jura og erhvervspolitik, og kunne du tænke dig at supplere dine jurastudier med relevant erhvervserfaring? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Jura i Erhvervsstyrelsen.

 

Bliv en del af et juridisk high performance team

Team Jura varetager rollen som internt advokatkontor i Erhvervsstyrelsen og betjener styrelsens ledelse og medarbejdere med juridisk rådgivning og løser tværgående juridiske spørgsmål og opgaver. Som medarbejder i Team Jura er du en del af en serviceenhed, der dagligt er i kontakt med mange af Erhvervsstyrelsens øvrige medarbejdere om vidt forskellige juridiske problemstillinger af både offentlig- og privatretlig karakter. Vi har fokus på at finde løsninger og på høj kvalitet i vores rådgivning. Selv om tempoet kan være højt og fristerne korte, er humøret højt, og der er altid mulighed for at sparre med en kollega i teamet.

 

Sammen med teamets anden studentermedhjælper skal du hjælpe med at løfte de alsidige opgaver, som vores team har ansvar for.

 

Du skal bl.a. være med til at:

  • Bistå med at gennemgå og rådgive om styrelsens kontrakter med private virksomheder,

  • bistå med at koordinere styrelsens høringssvar,

  • bistå med at yde juridisk rådgivning om aktindsigt samt bistå med at koordinere besvarelsen af anmodninger herom, og

  • bistå med teamets juridiske rådgivning og kvalitetssikring, herunder lave juridisk, informationssøgning, udarbejde juridiske notater og korrespondance.

 

Stillingen giver dig rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse af komplicerede juridiske problemstillinger, samtidig med at du opnår praktisk erfaring med juridisk rådgivning og kvalitetssikring.

 

Ambitiøs og engageret studentermedhjælper

Vi forestiller os, at du er godt i gang med din juridiske eller erhvervsjuridiske uddannelse og er fagligt dygtig.

 

Du er nysgerrig og ivrig efter at prøve kræfter med nye problemstillinger og har en bred juridisk interesse, da du afhængig af kvalifikationer vil komme til at arbejde med vidt forskellige retsområder, f.eks. forvaltnings- og forfatningsret, udbudsret, persondataret, selskabsret, aftale- og kontraktret, EU-ret mv.

 

Du er struktureret, detaljeorienteret og særdeles god til at formulere dig skriftligt og mundtligt, og som person er du imødekommende, løsningsorienteret, serviceminded og en god holdspiller, der vil kunne indgå i et samarbejde med teamets øvrige jurister.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige afdelinger rundt om i landet - denne stilling er placeret i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 15 - 20 timer om ugen fordelt på 3 dage om ugen, som koordineres med den anden studentermedhjælper.

 

Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstid og læseferier. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til chef Claus Ulrich Schousboe på tlf. +45 35 29 10 23. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

 

Er du vores nye juridiske studentermedhjælper?

Så klik på Ansøg via link-knappen eller søg via vores hjemmeside på www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest torsdag den 12. september 2019 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 38.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge. 

 

 

Erhvervsstyrelsens mission er i partnerskab med andre at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder bl.a. for at:

  • yde en effektiv service til erhvervslivet med fokus på brugervenlige digitale løsninger.

  • fremme vækstmulighederne i hele landet gennem erhvervsudvikling, færre byrder og fysisk planlægning.

  • styrke konkurrenceevnen gennem erhvervsregulering, der understøtter nye forretningsmodeller, og et tilsyn der modvirker misbrug og svindel.

 

 

Hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Tlf
35291000
Praktisk information
Oprettet
28-08-2019
Udløber
12-09-2019
Kviknummer
LJA-75149812
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 35291000
Praktisk information
Indrykket
28-08-2019
Ansøgningsfrist
12-09-2019
Kviknummer
LJA-75149812
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed