Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper til HR i Transport- og Boligministeriets departement

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2020

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs du vil derfor komme til at møde studerende fra flere forskellige studieretninger, som f.eks. jura, statskundskab og økonomi.

Vi søger

En stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for jura og HR. Vi forestiller os, at du som minimum har gennemført 2. år på bacheloruddannelsen og gerne har haft fag inden for arbejdsretten. Vi forestiller os desuden, at du er dedikeret og tager et selvstændigt ansvar for dit arbejde med sans for detaljen og samtidig kan have mange bolde i luften. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR-området.

Om jobbet

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for HR-området. Opgaverne vil bl.a. vedrøre personalejura og personaleadministration, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, udkast til beslutningsnotater, informationssøgning og ad hoc opgaver, hvor du vil få en bred berøringsflade med HR-området. Derudover vil du komme til at behandle offentligretlige spørgsmål, aktindsigtssager, persondata/GDPR og høringer fra andre ministerier mv.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og er i stand til at holde overblikket over mange forskellige opgaver. Du skal være i stand til at give en hånd med ved større som mindre opgaver og være parat til at yde en målrettet indsats som en del af vores team i en travl hverdag. Vi kan til gengæld tilbyde spændende opgaver, stort ansvar og et arbejdsklima præget af godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning og eksamen.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til HR-chef Erling Wulff eller fuldmægtig Emilie Lodsgaard, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest den 30. juni 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2020
Udløber
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80442719
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2020
Ansøgningsfrist
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80442719
Jobtype
Deltid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed