Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper til Forsikring og Risikostyring

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2022

Forsikring og Risikostyring søger en juridisk studentermedhjælper (stud.jur. eller stud.ha.jur.), der har interesse for forsikrings- og erstatningsret samt ønsker praktisk erfaring med skadebehandling.

Har du lyst til at blive en del af et nyetableret team med flere jurister og få erfaring med selvforsikringsordningen i landets største kommune, så er jobbet som juridisk studentermedhjælper måske noget for dig. Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens jurister.

I vores daglige skadebehandling og controlling arbejder vi med egenudviklede it-systemer og de nyeste Microsoftplatforme.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at

  • besvare skadeshenvendelser fra kommunens ansatte, forsikringsselskaber og samarbejdspartnere
  • sagsbehandle ansvarssager, herunder primært sikre sagsoplysning, reservefastsættelse og korrekt skaderegistrering

Herudover kommer du til at indgå i teamets almindelige drift.

Om dig

Vi forestiller os, at du læser på bacheloruddannelsen og har interesse for forsikrings- og erstatningsret. Det er en fordel, hvis du har kendskab til erstatningsret uden for kontrakt og digital sagsbehandling/skadebehandling, men det er ikke et krav.

Du skal have mod på at løse forskellige opgaver, som både vil kræve selvstændighed og samarbejdsevner. Du skal tage ansvar for løsning af dine opgaver og have gode skriftlige formuleringsevner samt være indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation.

Herudover skal du kunne bevare overblikket i en travl hverdag, og du må ikke være it-forskrækket.

Som person er du serviceminded, grundig og struktureret.

Om os

Københavns Kommune er selvforsikret på flere forsikringsområder, herunder arbejdsskadeområdet. Kommunens enhed Forsikring og Risikostyring har det overordnede ansvar for alle kommunens interne og eksterne forsikringer samt for behandling af kommunens forsikrings- og arbejdsskader. Vi er således kommunens interne forsikringsselskab og skal sikre den økonomisk mest fordelagtige dækning af kommunes aktiver, blandt andet kommunes ca. 50 mia. kr. store ejendomsportefølje og ca. 45.000 ansatte. Vi er hermed landets tiendestørste arbejdsskadeforsikringsselskab.

Vi er et forholdsvist nyetableret team, der har ambitioner om både høj faglighed og trivsel. Vi prioriterer den faglige udvikling samt en god og fleksibel arbejdskultur med nærværende ledelse.

Forsikring og Risikostyring er en enhed i Københavns ejendomme og Indkøb, der er en del af Økonomiforvaltningen. Fysisk er vi placeret i et stort og moderne domicil ved Fuglebakken Station, med et godt arbejdsklima, nye kontorfaciliteter, massageordning, fitnessrum og kantineordning.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Arbejdstiden forventes at være ca. 15 timer pr. uge typisk fordelt på 2-3 hverdage tilpasset studiet. 

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Mere information

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Forsikring og Risikostyring Philip Junker på 2165 3096 eller juridisk chefkonsulent Cecilie Jørgensen på 2362 4391.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med cv og karakterudskrift.

Søg via linket senest onsdag den 28. december 2022

Vi forventer at holde samtaler i uge 1-2.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2022
Udløber
28-12-2022
Kviknummer
LJA-84322650
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-12-2022
Ansøgningsfrist
28-12-2022
Kviknummer
LJA-84322650
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed