Gem annonce

Juridisk studentermedhjælper

Lyreco Danmark A/S

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
11-06-2024

Juridisk studentermedhjælper til kontrakt- og erhvervsret 

Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem forskellige juridiske og kommercielle aspekter i en international virksomhed? Er du skarp på kontrakthåndtering og har du lyst til at være sparringspartner på vores juridiske udfordringer? Så er det lige dig, vi søger.

I rollen som studentermedhjælper skal du have en kommerciel forståelse. Du skal kunne læse og forstå både lovtekster, kontrakter og standarder samt evne at sætte dem i relation til vores forretning og pege på de praktiske risici og muligheder, vi som virksomhed står overfor. Du bliver en del af Finans afdelingen og vil rapportere ind til Risk and Contract Management Analyst, som du vil have et tæt samarbejde med i din opgaveudførelse, samt vores salgsafdeling.

Dine primære opgaver vil være at

 • Koordinere og styre kontraktprocessen herunder gennemgang af kontraktvilkår samt sikre overensstemmelse mellem risikovillighed og Lyrecos strategiske og kommercielle beslutninger og mål på tværs af afdelinger.
 • Sikre at kontrakter, markedsføring samt diverse kommercielle beslutninger til enhver tid overholder gældende lovgivning på det pågældende område herunder udbudsret og markedsføringslov.
 • Overvåge og evaluere efterlevelse af kontrakt styringsprocesser.
 • Opdatere vores kontrakt database.

Din profil

 • Du er studerende på en juridisk uddannelse, f.eks. jura, HA (jur.) eller cand. merc jur. og har mindst 1 år tilbage af din studietid.
 • Har interesse for kontraktstyring, opsætning og opdatering af systemer.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Du er struktureret og pligtopfyldende.
 • Du er serviceminded og har gode samarbejdsevner.
 • Kan arbejde 15-20 timer om ugen med stor fleksibilitet i eksamensperioder.

En kultur hvor der er plads til alle

Som ansat hos Lyreco Danmark, bliver du en del af en kultur, hvor vi både sætter pris på din arbejdsindsats og dit bidrag til virksomhedens værdier. Derudover bliver du en del af en kultur, hvor det kræves, at man tager ansvar og tør komme ud af sin komfortzone, men hvor det samtidig er tilladt at fejle. Hos Lyreco betragter vi respekt for hinanden og fair behandling af alle medarbejdere som en nøgleværdi, og hvor vi værdsætter medarbejdernes holdninger og giver plads til konstruktiv dialog. For at understøtte vores ønske om at skabe en kultur, der bygger på fællesskab, har vi:

 • Sociale arrangementer, som f.eks DHL og vores årlige firmafest.
 • Svanemærket kantine, der tilbyder økologisk og bæredygtigt mad og hvor vi hver fredag spiser morgenmad sammen.
 • Fokus på at yde et samfundsansvar gennem initiativer som vores velgørenhedsprojekt "Lyreco for Education", hvor vi i samarbejde med CARE støtter indsatsen for at give børn fra fattige kår nemmere adgang til uddannelse.
 • Træningsfaciliteter til gratis afbenyttelse

Er det noget for dig?

Ser du dig selv som juridisk studentermedhjælper hos Lyreco i et spændende og varierende job? Så send din ansøgning samt CV senest d. 21.06.2024

Udtalelse fra tidligere studentermedhjælper hos Lyreco får man mulighed for at undersøge en masse forskellige juridiske problemstillinger, hvorfor man aldrig keder sig. Herudover får man ansvar for egne arbejdsopgaver i det tempo man selv ønsker, samtidig med at det altid er muligt at spørge om hjælp, hvis der opstår tvivl. Generelt er Lyreco en arbejdsplads hvor man som studerende har mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt, og der gives plads til at denne udvikling sker i ens eget tempo."Emma Sarup Nielsen"

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Risk and Contract Management Analyst Rabia Esskiyah på telefon +45 88 30 37 66

Vi ser frem til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a31671ba)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lyreco Danmark A/S

Adresse
4000 Roskilde
Danmark
Kontaktperson
Rabia Esskiyah
Praktisk information
Oprettet
11-06-2024
Udløber
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85540121
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lyreco Danmark A/S

Adresse
Lykkegårdsvej 10
4000
Roskilde
Tlf: 88 30 37 66
Praktisk information
Indrykket
11-06-2024
Ansøgningsfrist
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85540121
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce