Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk Studentermedhjælper

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-07-2020
Søger du et studierelevant job, hvor du får kontraktstyring helt ind under huden i en stor dansk virksomhed?

Vi leder efter en studentermedhjælper, der brænder for kontraktstyring, entrepriseret samt kommercielle prioriteringer og som ønsker at fylde sit CV med erfaringer fra Banedanmark. Du bliver en del af holdet i Kontrakter & Marked, hvis primære opgave er at støtte op om kontraktstyring i fornyelses- og anlægsprojekter og -programmer på tværs af hele landet. Du får indblik i opgaver, rollefordeling og processer i et dynamisk projektmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Fokus på faglighed med rum til at udvikle sig og påtage sig ansvar

Som vores forlængede arm vil du få mulighed for at få eget ansvar og udvikle dine kompetencer gennem videndeling i vores erfarne team.

Et par hverdage om ugen kommer du til at indgå i et team af Contract Managers, hvor du skal regne med at blive kastet ud i mange nye opgaver, hvoraf nogle vil blive dit eget ansvarsområde. Kontraktstyring, konkurrenceudsættelse og entrepriseretlige opgaver bliver nogle af de erfaringer, du kan skrive på CVet som studierelevant arbejde.

Vores Contract Managers har brug for assistance til forskellige entrepriseretlige og kontraktadministrative opgaver. Særligt licitationsoversigt, kataloger over forskellige kommercielle kontraktredskaber samt vores ressourceaftaler forventes du at klare opfølgningen på inkl. løbende vedligeholdelse af vores kontraktarkiv. Du vil også blive bedt om at løse mindre kontraktstyringsopgaver oftest af entrepriseretlig karakter.

Ansvarlighed med rum til udvikling

Du er stud.merc.jur eller stud.jur på minimum 2. år af din bachelor. Det er et krav, at du kan arbejde på hverdage i dagtimerne. Til gengæld tilbyder vi 15 timers ugentligt studierelevant arbejde med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Vi leder efter en ansvarsbevidst og fleksibel studentermedhjælper, som har lyst til at gå nysgerrigt og engageret til de opgaver, der løbende skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer, dokumentation, fremdrift og deadlines. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kollegaer.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, som er kr. 126,43 i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Charlotte Garset efter den 3. august 2020. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse (denne dokumentation er et krav for at blive ansat i stillingen). Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende fra den 3. august 2020.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følge instruktionerne.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
31193244
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
25235400
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80611471
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf: 31193244
Praktisk information
Indrykket
07-07-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80611471
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed