Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-04-2019
Søger du et studierelevant job, hvor du får jura helt ind under huden?
Vi leder efter en studentermedhjælper, der brænder for jura og ønsker at fylde sit CV med erfaringer fra Banedanmark. Du bliver en del af holdet i Kontrakter og Politisk Sekretariat, der organisatorisk er placeret i divisionen Anlæg, som varetager nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter. Du får indblik i opgaver, rollefordeling og processer i et dynamisk projektmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Fagligt fokus og selvstændige opgaver
Du vil blive vores forlængede arm og udvikle dine kompetencer gennem videndeling i vores erfarne team. Opgaverne vil være varierede og nogle vil du få det fulde ansvar for.

Vores contract managers har brug for assistance til forskellige entrepriseretlige og kontraktadministrative opgaver. Særligt vores ressourceaftaler forventes du at klare opfølgningen på, inkl. løbende vedligeholdelse af vores kontraktarkiv. Desuden dukker der løbende mindre indkøb op, som skal konkurrenceudsættes gerne med dig som tovholder.
Du vil også blive bedt om at løse forskellige administrative opgaver primært for contract managers.
Derfor vil kontraktstyring og konkurrenceudsættelse være nogle af de erfaringer, du vil kunne skrive på CVet.

Ansvarlighed med rum til udvikling
Du er stud.merc.jur eller stud.jur på minimum 2. år af din bachelor. Det er et krav, at du kan arbejde på hverdage i dagtimerne. Til gengæld tilbyder vi 10-15 timers ugentligt studierelevant arbejde med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder. Det er et krav, at du er indskrevet på et videregående studie.

Vi leder efter en ansvarsbevidst og fleksibel studentermedhjælper, som har lyst til at gå nysgerrigt og engageret til de opgaver, der løbende skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer, dokumentation, fremdrift og deadlines. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kollegaer.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, som for tiden er 124,33 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt contract manager Natasja Lystrup eller stabschef Tine-Marie S. Markussen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
26834333
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
26824500
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
09-05-2019
Kviknummer
LJA-72463729
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf: 26834333
Praktisk information
Indrykket
11-04-2019
Ansøgningsfrist
09-05-2019
Kviknummer
LJA-72463729
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Jura
Beliggenhed