Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk student med interesse for økonomisk regulering af monopoler

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2023

I Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens Center for Vand arbejder vi for, at vand- og spildevandsselskaberne hele tiden er økonomisk rustede til at levere rent drikkevand og håndtere klima- og miljøudfordringer, uden at priserne er unødvendigt høje. Det er til gavn for samfundet, husholdningers økonomi og virksomhederne.                                                                                                 

 

Dine arbejdsopgaver

Til at hjælpe os med at træffe korrekte og klare afgørelser søger vi en juridisk student med analytiske evner og med interesse for samt grundlæggende viden om forvaltningsret og juridisk metode.

 

Du vil blive en del af et center med engagerede mennesker, som er drevet af høj faglighed. I samarbejde med centerets øvrige studenter får du gode muligheder for at lære om økonomisk regulering af monopoler (vandselskaber) og forvaltning og myndighedsudøvelse i praksis. Jobbet giver også god mulighed for at stifte bekendtskab med politisk betjening og i det hele taget rollen som embedsmand/-kvinde.

 

Du bliver en del af vores juridiske team, hvor du skal bistå med juridisk sagsbehandling og juridisk rådgivning af vandselskaber, revisorer m.fl. Alt efter dine kvalifikationer vil du også skulle udarbejde udkast til juridiske notater og bidrage til regeludvikling. Der er mulighed for tidligt ansvar og en stejl læringskurve.

 

Din hverdag på kontoret vil komme til at veksle mellem opgaver med korte deadlines og længerevarende opgaver. Arbejdsformen er i høj grad præget af samarbejde, og der er gode muligheder for løbende sparring.

 

Hvad forventer vi af dig? 

Du er en nysgerrig jurastuderende (stud.jur. eller stud.merc.jur.) - gerne i gang med kandidaten. Du har i høj grad analytisk sans, og du har lyst til at være en del af vores fagligt dygtige jurateam.

 

Derudover er du grundig, du tager ansvar, og du har interesse for tværfagligt samarbejde mellem jurister og økonomer, hvor målet er at træffe afgørelser af meget høj faglig kvalitet.

 

Desuden skal det ligge naturligt til dig at bidrage til en kultur, hvor vi udviser hjælpsomhed, tillid og interesse for hinanden.

 

Dine kommunikative evner er vigtige for os, og vi forventer, at du har mod på at lære at formulere dig på skrift og i tale, så også ikke-jurister forstår, hvad du mener.

 

Det er et krav, at du har kendskab til forvaltningsretten. Det vil herudover være en fordel, hvis du har interesse for forsyningssektoren.

 

Bliv en del af Center for Vand

Du bliver en del af et center, der pt. består af i alt 28 kollegaer. Studenter er naturligt integrerede kollegaer både fagligt og socialt. Vi træffer juridiske afgørelser om drikke- og spildeandsselskabers indtægtsrammer og samfundsøkonomi i klimatilpasningsprojekter. Derudover udarbejder vi analyser og artikler på vandområdet og bidrager aktivt til at udvikle forsyningspolitikken i Danmark. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.

 

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør og en stærk holdånd. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog.

 

Du kan læse mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på www.kfst.dk, Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen.

 

Hvordan bliver dine ansættelsesvilkår? 

Du vil blive ansat som student i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Derudover indgår vores studenter også i centerets resultatlønsordning.

 

Arbejdstiden forventes at være mellem 15-20 timer om ugen og vil blive aftalt ved ansættelsen. Der tages naturligvis hensyn til eksamensperioder og ferie, når din arbejdstid tilrettelægges.

 

Sådan ansøger du 

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk senest den 9. april 2023. Husk at uploade dit CV og karakterudskrifter sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der indsendes på anden vis. Samtaler afholdes i uge 15.

 

Opstart er snarest muligt.

 

Spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til teamleder Christina Bohlbro på tlf. 41 71 52 67. Christina vil blive din personaleleder. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at kontakte vores HR-rekrutteringspartner Nada Alkerid på tlf. 91 39 94 30.

 

Ansøgningsfrist

09-04-2023

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Stillingstype

Studentermedarbejder

 

Hjemmeside

www.kfst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse 1
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
09-04-2023
Kviknummer
LJA-84622641
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse
Carl Jacobsensvej 35
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-03-2023
Ansøgningsfrist
09-04-2023
Kviknummer
LJA-84622641
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed