Gem annonce

Juridisk student med fokus på udbud til Rådgivningsenheden - Statens indkøb

Økonomistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-06-2024

Kan du chartre et fly eller rådgive ministerier, styrelser og andre statslige institutioner om alt fra brintgeneratorer til budgetsystemer? I Rådgivningsenheden søger vi lige nu en juridisk student, som vil hjælpe vores rådgivere med at gennemføre udbud og understøtte den juridiske rådgivning af vores kollegaer i staten.

 

Vi tilbyder en unik mulighed for dig, som har lyst til at prøve kræfter med mange forskelligartede udbud, da vi bistår med en bred vifte af udbud, som du ikke finder andre steder. Inden for de seneste år har vi bistået med udbud af alt fra helt store, kritiske it-systemer over konsulentydelser og grafiske ydelser til tolkeydelser og en enkelt brandbil. Vi kan derfor love dig, at vi sjældent har to dage, der er ens, og at du med sikkerhed får mulighed for at blive fagligt udfordret.

 

Bliv en del af et fagligt stærkt fælleskab

Stillingen er forankret i Økonomistyrelsen, der har til huse i Skt. Annæ Palæ og dermed befinder sig midt mellem Nørreport, Kongens Nytorv og Marmorkirken - helt tæt på byens puls og gode muligheder for offentlig transport. Du vil indgå i et fagligt stærkt hold af engagerede kollegaer, som tæller både udbudsjurister, kontrakt- og indkøbsrådgivere samt it-projektledere, som har erfaring fra advokatkontorer, konsulentbranchen eller andre offentlige organisationer.

 

Du vil blive involveret i både juridiske og forretningsorienterede opgaver og kan selv være med til at præge din hverdag, afhængigt af interesser og kompetencer.

 

Om stillingen

En arbejdsdag i Rådgivningsenheden kan bl.a. indebære, at

 • du er med til at rådgive om udbud og indkøb.

 • du er med til at gennemføre udbud og indkøb for vores statslige kollegaer i regi af Rådgivningsenheden.

 • du understøtter den juridiske videndeling på tværs af kontoret gennem praksissøgning og oplæg for kollegaer.

 • du hjælper med at få vores kontaktmodul, som indeholder al den skriftlige kommunikation med vores kunder, til at spille, så vores administration og videndeling fungerer bedst muligt.

 • du er med til at foretage juridiske vurderinger og tage stilling til juridiske spørgsmål. Du vil derfor blive oplært i at udarbejde skriftlige besvarelser til Rådgivningsenhedens kunder.

 • du understøtter kontraktstyringen af aftalerne i Statens Indkøbsprogram, både i den daglige drift og med juridiske vurderinger i forbindelse med tvister mv.

Om dig

Vi forventer, at du:

 • er stud.jur. eller stud.merc.jur. og læser på kandidatuddannelsen eller er på den sidste del af din bacheloruddannelse.

 • har gode formidlingsevner på skrift og i tale.

 • har et højt fagligt niveau og har et godt greb om den juridiske metode.

 • har blik for detaljen, er engageret og tager et selvstændigt ansvar.

 • har gode samarbejdsevner og sætter pris på et godt kollegaskab.

Det er ikke en forudsætning, men det vil derudover være en fordel, hvis du:

 • har viden om udbudsret, obligationsret og/eller offentlig ret.

 • har stiftet bekendtskab med udbud og kontrakter i praksis.

 • har erfaring med at arbejde i en rådgivningsvirksomhed eller en offentlig myndighed.

Uanset om du har erfaring med ovennævnte, vil vi sørge for en grundig oplæring af dig samt at dine opgaver understøtter din faglige udvikling.

 

Om os

Hos os står kollegaer klar til at byde dig velkommen i vores juridiske kontor, som er specialiseret i udbuds- og kontraktret. Når du starter hos os, tager din mentor imod dig, og præsenterer dig for dit onboardingforløb. Herefter lægger du sammen med din nærmeste leder en plan for din opgaveportefølje og faglige udvikling. Planen sikrer, at du arbejder med opgaver, som interesserer dig, og at du med tiden bliver en dygtig juridisk rådgiver.

 

Arbejdet foregår med en høj grad af selvstændighed og i et til tider højt tempo. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, og på at vi har det sjovt i hverdagen. Vi gør meget ud af at fejre hinandens succeser, ligesom vi tit ses til en improviseret fredagsbar, før vi går på weekend.

 

Som student i Rådgivningsenheden vil du indgå fuldt ud i opgavevaretagelsen med egne ansvarsområder. Vi lægger stor vægt på, at du oplever en faglig udvikling og læring, så din tid hos os skaber et solidt fagligt springbræt til tiden efter studiet. Det vil også være muligt at få en speciale-/bachelorplads på kontoret, hvor du løbende kan sparre med erfarne kollegaer.

 

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

 

Rådgivningsenheden er en selvstændig enhed oprettet i et samarbejde mellem Økonomistyrelsen og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Læs mere om enheden og dine kommende kollegaer på www.statensindkob.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Den forventede arbejdstid er ca. 15 timer om ugen. Der er mulighed for at tilpasse din arbejdstid efter din undervisning og dine eksamensperioder. Samtidig forventer vi, at du er fleksibel i perioder, hvor Rådgivningsenheden oplever stor efterspørgsel på vores bistand.

 

Du vil blive ansat efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer - Det Statslige Område (OAO-overenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten eller anden relevant overenskomst.

 

Tiltrædelse forventet 1. oktober 2024, men kan tilpasses afhængig af studier. 

 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Josephine Maria Utzon Minddal på tlf. 5143 3775 eller mail jomum@oes.dk eller fuldmægtig Caroline Coyle på tlf. 2168 0109 eller mail caroco@oes.dk.

 

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på Søg her og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag senest den 11. august 2024.

 

Vi indkalder løbende til samtaler og forventer at holde 1. samtaler i uge 33.

 

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

11-08-2024

 

Arbejdssted

København

 

Hjemmeside

www.oes.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2024
Udløber
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85567128
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2024
Ansøgningsfrist
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85567128
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce