Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk specialkonsulent til tilsyn med landbrugets fonde

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-07-2021

Har du styr på den juridiske værktøjskasse? Kan du navigere i krydsfeltet mellem regler, processer og virkelighed? Har du lyst til at arbejde med tilsynsopgaver? Så er du måske vores nye juridiske specialkonsulent i Team Forskning og fonde.

Forskning og udviklingsaktiviteter skal skabe ny viden og grundlag for at løse nogle af de vigtige klima- og miljøproblemer landbruget og fødevareerhvervene står overfor. Udviklings- og demonstrationsprogrammet GUDP støtter innovative projekter, der på én gang fremmer grøn og økonomiske bæredygtig udvikling.

Du kan hjælpe os med at føre tilsyn med landbrugets fonde, der uddeler ca. halv milliard kroner til aktiviteter indenfor fødevare og jordbrugssektoren og dermed sikre god forvaltning af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP).

Du skal være med til, at:

  • Fortolke, rådgive og sparre med kolleger om EUs statsstøtteregler

  • Udarbejde bekendtgørelser og medvirke til juridisk kvalitetssikring

  • Tilsynsopgaver, herunder juridiske fortolkninger

  • Indgå i det løbende arbejde for at sikre en effektiv forvaltning

  • Koordinere politiske processer, betjene minister-, departement og direktion samt udarbejde solide beslutningsoplæg til politiske forhandlinger

 

Opgaverne løses ofte i samarbejde med vores departement og en bred vifte af eksterne interessenter og interesseorganisationer, forskningsmiljøer, virksomheder og andre ministerier.

Om dig

Du er cand. jur. eller cand. merc. jur. Det er en fordel, at du føler dig hjemme i administrativ sagsbehandling i et politisk miljø, og du har erfaring med regelarbejde og juridiske opgaver fra tidligere ansættelse. Du er fagligt nysgerrig og tilegner dig let ny viden. Du kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt og kan hurtigt hjælpe dine kollegaer videre, når de støder på udfordringer. Det vil endvidere være en fordel, at du har erfaring og kendskab til statsstøtteregler og EU-ret.

Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft, og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden.

Dine kommende kollegaer

I enhed for Grøn udvikling og Ny viden er vi godt 30 medarbejdere, fordelt på to teams der samarbejder om at udvikle tværgående politik og regulering for klima og miljø i et bæredygtigt landbrugserhverv. Enheden har ansvaret for det forskningsstrategiske samarbejde, forskningsbaseret myndighedsbetjening, GUDP, og tilsyn med landbrugets fonde, og dermed rollen som styrelsens knudepunkt for udvikling og for solid faglig og teknologisk viden om klima- og vandmiljøvirkemidler og effekter. Vi tilbyder et spændende fagligt miljø, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter.

I Landbrugsstyrelsen ser vi os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer som en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt. Endelig har vi et tæt samarbejde med andre myndigheder og interessenterne i erhvervet.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Stillingen forventes som udgangspunkt besat som specialkonsulent.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Wolf på telefon +45 45 26 36 77 eller gho@lbst.dk eller enhedschef Sonja Canger på telefon +45 40 85 98 52 eller soncan@lbst.dk.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stillingen) senest torsdag den 12. august 2021.

Der vil eventuelt indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-07-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82442477
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-07-2021
Ansøgningsfrist
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82442477
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed