Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk souschef til Forsvarsministeriets departement

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-05-2020

Forsvarsministeriet søger en juridisk stærk souschef til Kontoret for National Jura i departementet. Vi tilbyder et udfordrende og spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af juridiske og ledelsesmæssige opgaver. Samtidig får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling og gode karrieremuligheder.

Om os

Forsvarsministeriet og dets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. deltagelse i internationale militære operationer, efterretningsarbejde, cybersikkerhed og redningsberedskabet.

Kontoret for National Jura rådgiver forsvarsministeren, departementets ledelse og de øvrige dele af departementet om bl.a. stats- og forvaltningsretlige spørgsmål. Derudover har kontoret det overordnede ansvar for Forsvarsministeriets love og lovforslag, fortolkning af lovgivningen og samarbejde med andre ministerier om lovgivningsinitiativer.

Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

Om stillingen

Vi tilbyder et udfordrende job med en spændende og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du er helt tæt på den politiske beslutningsproces.

Som souschef er du leder af kontoret ved kontorchefens fravær. Til dagligt har du det faglige ledelsesansvar for kontorets behandling af konkrete sager og den løbende rådgivning til departementets kontorer men du vil også skulle behandle egne sager. Du vil få et tæt samarbejde med kontorchefen, og du vil være kontorchefens sparringspartner, når det gælder personaleledelse og kontorets opgaveløsning, herunder fordeling, prioritering, tilrettelæggelse og styring af kontorets opgaver.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs jurist med en solid juridisk baggrund, gerne med erfaring fra et departement eller en anden politisk styret organisation. Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, men det er ikke et krav.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Navigerer trygt inden for forvaltningsret og statsret.

  • Er særdeles kvalitetsbevidst og grundig.

  • Bevarer overblikket også når der er travlt.

  • Er empatisk og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

  • Kan skabe gode relationer på tværs af faggrupper.

  • Besidder særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er til stillingen knyttet et funktionstillæg for varetagelse af souscheffunktionen. Afhængigt af din erfaring og dine kvalifikationer kan der forhandles yderligere tillæg i forbindelse med ansættelsen. Stillingen er en varig ansættelse som chefkonsulent, men funktionen som souschef er tidsbegrænset til to år, dog med mulighed for forlængelse.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested vil være Holmens Kanal 9, København.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stine Østergren på telefon 61 87 14 15.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anders Nygaard på telefon 3266 5698

Ansøgningsfristen er den 8. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriet på ministeriets hjemmeside: www.fmn.dk

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80290065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-05-2020
Ansøgningsfrist
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80290065
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed