Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk souschef til Forsvarsministeriets departement

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-10-2019

Forsvarsministeriet søger en juridisk stærk souschef til Kontoret for National Jura i departementet.

 

Som kontorets nye souschef er du stedfortræder for kontorchefen, og du får lejlighed til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver både juridiske opgaver, personaleledelse og administration.

 

Om os

 

Forsvarsministeriet og dets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. deltagelse i internationale militære operationer, efterretningsarbejde, cybersikkerhed og redningsberedskabet.

 

Departementets hovedopgaver er ministerbetjening og politikudvikling samt ledelse og styring af et ministerområde med over 20.000 ansatte og et årligt budget på mere end 23 mia. kr.

 

Juridisk Sekretariat i departementet består af to kontorer: Kontoret for National Jura og Kontoret for International Jura.

 

Kontoret for National Jura er Forsvarsministeriets lovkontor. Vi har det overordnede ansvar for Forsvarsministeriets love og lovforslag, fortolkning af lovgivningen, samarbejde med andre ministerier om lovgivningsinitiativer samt besvarelse af høringer over lovforslag.

 

Vi rådgiver departementets ledelse og de øvrige dele af departementet om stats- og forvaltningsretlige spørgsmål, databeskyttelsesret og andre juridiske problemstillinger.

 

Herudover omfatter kontorets opgaver minister- og Folketingsbetjening samt sager vedrørende Tilsynet med Efterretningstjenesterne.

 

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor resultater, samarbejde og en god stemning spiller en afgørende rolle.

 

Om stillingen

 

Du bliver souschef i et kontor med i alt ni engagerede medarbejdere, der alle er jurister, og som stedfortræder for kontorchefen leder du kontoret ved kontorchefens fravær. Du får et selvstændigt, fagligt ledelsesansvar på udvalgte områder men du skal også varetage almindelig sagsbehandling, når der er travlt.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter endvidere sparring med kontorchefen om personaleledelse og om opgaveløsningen i kontoret, herunder om fordeling, prioritering, tilrettelæggelse og styring af kontorets opgaver. Endvidere får du ansvaret for forskellige administrative opgaver i kontoret, herunder økonomi og budgetstyring.

 

Vi tilbyder et udfordrende job med en spændende og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du er helt tæt på den politiske beslutningsproces.

 

Om dig

 

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs jurist med en solid juridisk baggrund, herunder erfaring fra et departement eller en anden politisk styret organisation. Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, men det er ikke et krav.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Navigerer trygt indenfor statsret og forvaltningsret, samt gerne databeskyttelsesret.

  • Har erfaring med lovgivningsarbejde og politiske processer.

  • Er særdeles kvalitetsbevidst og grundig.

  • Kan bevare overblikket, når der er travlt.

  • Er empatisk og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

  • Kan skabe gode relationer på tværs af organisationer og faggrupper.

  • Besidder særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

 

Ansættelsesvilkår

 

Du bliver ansat som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er til stillingen knyttet et funktionstillæg for varetagelse af souscheffunktionen. Afhængigt af din erfaring og dine kvalifikationer kan der forhandles yderligere tillæg i forbindelse med ansættelsen.

 

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er indtil videre Holmens Kanal 9, København.

 

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stine Østergren på telefon: 61 87 14 15.

 

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Karin Dupont på telefon: 72 81 91 34.

 

Ansøgningsfristen er den 10. november 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 47. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

 

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter til din ansøgning, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

OM FORSVARSMINISTERIETS DEPARTEMENT

 

Forsvarsministeriets departement har to hovedopgaver. Den ene handler om ministerbetjening og politikudvikling, hvor vi betjener Forsvarsministeren og understøtter udviklingen af en visionær dansk forsvars-, sikkerheds- og beredskabspolitik. Den anden hovedopgave er ledelse og styring af Juridisk souschef til Forsvarsministeriets departement ministerområdet, hvor vi bl.a. fører tilsyn med, at den økonomiske og aktivitetsmæssige styring inden for ministerområdet tilrettelægges effektivt og inden for de fastsatte rammer.

 

Vi er tæt på den politiske beslutningsproces, udsynet er internationalt, og vi skal inddrage hele ministerområdets behov, når vi løser en opgave. Ikke to dage er ens, og arbejdstempoet er højt. Vi er godt 440 medarbejdere nogen med en kontoruddannelse eller en akademisk baggrund, andre med en militær baggrund og uddannelse. Til daglig arbejder vi enten i København K eller ved en af de decentrale økonomifunktioner ved vores styrelser og myndigheder rundt om i landet.

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på FMN.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2019
Udløber
10-11-2019
Kviknummer
LJA-76604274
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-10-2019
Ansøgningsfrist
10-11-2019
Kviknummer
LJA-76604274
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed