Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk skarp teamleder med stærk forståelse for kommunikation og kundefokus

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2020

Vil du bringe dine juridiske kompetencer i spil i det spændende krydsfelt mellem EU-regler, politik og landbrug, og er du samtidig en motiverende og udviklingsorienteret leder, der skaber resultater sammen med dine medarbejdere? Så er du måske vores nye teamleder i Team Støtteordninger og Kommunikation, som har en central rolle i at sikre, at det juridiske grundlag er korrekt, når der udbetales op til 6 mia. kr. årligt i direkte landbrugsstøtte til vores kunder.

 

Hvad er opgaven: Udvikling af både administration og landbrug

Som teamleder skal du aktivt sikre, at den forvaltningsretlige ramme er korrekt, og at vi fortolker EU-reglerne korrekt. Du får det direkte personaleansvar for 12 medarbejdere, der sikrer hurtige juridiske afklaringer inden for den eksisterende ramme.

 

Du trives med både tempo og kompleksitet og får en særlig rolle i arbejdet med at påvirke fremtidens landbrug i det aktuelle og vigtige arbejde med EUs kommende landbrugsreform (CAP 2020). Den grønne dagsorden er i fokus både internationalt og nationalt, og her vil du sammen med dit team have en vigtig opgave i at sikre, at reglerne gentænkes, så de både understøtter de politiske mål og bliver lette at administrere og forstå for vores kunder. I teamet er det også en opgave at udvikle reglerne, så de lever op til vores ambitioner om at understøtte en høj automatiseringsgrad i sagsbehandlingen.

 

Med afsæt i dine juridiske kompetencer sikrer du korrekt administration og fortolkning af fælleseuropæiske regler. Du skal have stærke samarbejdskompetencer, da faglig sparring med dine medarbejdere og kolleger på tværs af styrelsen er afgørende for, at vi når vores mål. Du får en hverdag med mange spændende samarbejdsflader både på tværs af styrelsen, med Miljø- og Fødevareministeriets departement og eksternt med landbrugets interesseorganisationer og andre nøgleinteressenter.

 

Blandt dine væsentligste opgaver er:

  • minister-, departements- og direktionsbetjening

  • bekendtgørelsesarbejde og politikudvikling

  • enhedens klagesagsbehandling

  • personaleledelse, herunder synlig retningssættende ledelse og sparring med dine medarbejdere

 

Hvad vi tilbyder: Et team, der balancerer jura, kundefokus og kommunikation

Vi er en enhed med stor ansvarsfølelse, både fagligt og socialt. Vi skaber resultater ved at samarbejde på tværs af faggrupper. Der er fart over feltet, og du skal agere i et omskifteligt miljø, hvor vi er stærkt optaget af at skabe værdi for samfundet, hvad enten vi står på gårdspladsen, i Bruxelles eller bag skrivebordet. Du skal holde hovedet koldt, også når udfordringerne er mange. Du indgår i et ledelsesteam sammen med enhedschefen og to andre teamledere, og sammen sikrer vi, at vi opfylder vores mål og leverer resultater for omverdenen og vores kunder.

 

Vi ønsker at være blandt de bedste i Europa til at sikre korrekt og smidig udbetaling af landbrugsstøtte til gavn for vores kunder, og vi er allerede godt på vej i arbejdet med at digitalisere og automatisere sagsbehandling af støtteordninger.

 

Den direkte landbrugsstøtte er helt central i styrelsens arbejde med at understøtte udviklingen i et af Danmarks største eksporterhverv. Det består bl.a. i løbende at målrette og forenkle udformningen af landbrugsstøtten og øge kundetilfredsheden. Team Støtteordninger & Kommunikation er en del af enheden Direkte Betalinger, der har ansvar for den direkte arealstøtte. Den udgør omkring 6 mia. kr. om året og udbetales til ca. 38.000 landmænd. Landbrugsstøtten er en vigtig forudsætning for økonomien i erhvervet, så vi stræber efter at det er nemt og enkelt for vores kunder at få udbetalt støtten til tiden.

 

Din profil: Motiverende leder med gennemslagskraft

Du er helst cand.jur. eller cand.merc.jur. med politisk-administrativ erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne fra centraladministrationen. Du skal kunne formidle juridiske og politiske budskaber, så andre kan forstå dem. Samtidig trives du i et tværfagligt miljø og er i stand til at sætte din jura i spil i samarbejdet med fagmedarbejdere i enheden. Du har strategisk forståelse og sans for, hvordan regulering kan understøtte et erhverv og samtidig sikre bæredygtig vækst. Du kommunikerer klart og direkte, og du evner at skære både til og igennem og reducere kompleksiteten uden at gå på kompromis med nøglebudskaberne.

 

Du har erfaring med og/eller lyst til ledelse. Din stil er motiverende og fokuserer på sparring, feedback og tillid. Du styrer og prioriterer opgaveløsningen i teamet, hvor I skaber resultater i fællesskab og du får energi af at få teamet til at lykkes og udvikle sig.

 

Du skal være en nærværende personaleleder, også for de medarbejdere, der arbejder i vores agile teams med IT-opsætningen af reglerne, og som du er personaleleder for. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Lean.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Nærmere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jesper Loldrup på tlf. 31 99 69 32.

 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

 

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende en motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 11. august 2020. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

1. samtaler forventes afholdt mandag den 17. og tirsdag den 18. august 2020.

2. samtaler forventes afholdt onsdag den 26. august 2020.

 

Du skal være indstillet på at gennemføre test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80657442
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-07-2020
Ansøgningsfrist
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80657442
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed