Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk rådgiver til fakultetssekretariatet ved Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet, Business and Social Sciences

Aarhus, Østjylland

Indrykket
28-05-2019

Er du en erfaren jurist med lyst til at arbejde i et varieret og bredt juridisk opgavefelt?
Aarhus BSS, Aarhus Universitet leverer førende forskning inden for de erhvervs- og samfundsvidenskabelige fag og uddanner dimittender, som er eftertragtede på både det danske og internationale arbejdsmarked. Som juridisk rådgiver i fakultetssekretariatet understøtter du fakultetets kerneopgaver med juridisk rådgivning til den øverste ledelse.

Juridisk rådgivning og sagsbehandling
Du vil komme til at arbejde i fakultetssekretariatet ved Aarhus BSS, hvor vi sammen varetager forskelligartede, tværgående opgaver på fakultetet, herunder strategiarbejde, udvalgsbetjening, sagsbehandling, rådgivning, projektledelse mv.

Du vil fungere som fakultetets husjurist, og dine primære opgaver bliver at yde juridisk rådgivning og sparring til ledere og administrative medarbejdere på fakultetet. Feltet spænder bredt, og du har gode muligheder for at være med til at præge dine opgaver, som bl.a. vil omfatte:

  • Indgåelse af samarbejdsaftaler og kontrakter

  • Spørgsmål om GDPR og journalisering

  • Forvaltningsretlige spørgsmål, herunder aktindsigtsanmodninger

  • Konkret sagsbehandling i forbindelse med interne og eksterne henvendelser

  • Varetagelse af diverse juridiske ad hoc opgaver og regelfortolkning

Du er fakultetets databeskyttelseskoordinator, og du varetager derudover generel sekretariatsbetjening og sagsforberedelse til diverse ledelsesmøder, herunder udarbejdelse af notater og høringssvar mv.

Du får en bred kontaktflade på hele universitetet og er med til at sikre sammenhæng mellem strategi og drift i den daglige opgaveløsning. Du får således en central funktion som bindeled mellem institutter, fakultetsadministration samt universitetets specialistenheder og stabsfunktioner.

Juridiske kompetencer og gennemslagskraft
Du har en juridisk kandidatuddannelse og dokumenteret, relevant erfaring gerne fra advokatbranchen, universitetssektoren eller andre større organisationer. Det er vigtigt, at du er godt hjemme i forvaltningsloven, ligesom du har en bred praktisk, juridisk baggrund.

Du er en problemknuser, brænder for dit fag, og du kombinerer din faglige baggrund med en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Du er tillidsvækkende og handlekraftig med stærke samarbejdsevner og god organisationsforståelse. Du formår at navigere i en foranderlig hverdag og er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid.

Du udviser en god dømmekraft og personlig integritet. Du motiveres af at være fakultetets juridiske kompetence, har personlig gennemslagskraft og sætter en ære i at løse store som små opgaver rettidigt og smidigt.

Selvstændighed i jobbet, politisk tæft og sund fornuft er en naturlig forudsætning for succes i dit arbejde. Du er selvfølgelig velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk.

Fakultetssekretariatet ved Aarhus BSS
Stillingen som juridisk rådgiver er placeret i fakultetssekretariatet på Aarhus BSS. Sekretariatet fungerer som ledelsessekretariat for fakultetets dekan, to prodekaner samt administrationschef. I sekretariatet er der seks rådgivere og en sekretær, som refererer til administrationschefen ved Aarhus BSS.

 

Vi er ambitiøse, arbejder sammen på kryds og tværs og har en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og akademikere i staten (indplacering som specialkonsulent).

Ansættelse er fra den 1. august 2019 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsstedet er Bartholins Allé 14, 8000 Aarhus C.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef ved Aarhus BSS, Anne Bækby Johansen, telefon 29 42 85 08, e-mail: abj@au.dk

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Mette Fisker Præstegaard, telefon 87 15 24 97, e-mail: mfp@au.dk

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25-26.

Du kan læse mere om Aarhus BSS her

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
17. juni 2019


Del dette job

Kontakt

Aarhus Universitet, Business and Social Sciences

Adresse 1
Bartholins Allé 14, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73647385
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Universitet, Business and Social Sciences

Adresse
Bartholins Allé 14, 3.
8000
Aarhus C
Praktisk information
Indrykket
28-05-2019
Ansøgningsfrist
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73647385
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed