Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent til stabsfunktionen i Område Ejendomme, Faciliteter og Arealer

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
23-07-2021

Har du lyst til at arbejde med det ejendomsjuridiske felt i et område, der er i rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed? Er du samtidig en erfaren jurist, der evner at sikre Halsnæs Kommunes generelle interesse i relation til fast ejendom? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

 

Vi søger en kompetent juridisk konsulent med erfaring fra det ejendomsjuridiske felt til stabsfunktionen i Område Ejendomme, Faciliteter og Arealer. Området er i en omstillingsproces, hvor der er behov for oprustning på det juridiske felt. Derfor er denne stilling netop tænkt til at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og samtidig sikre den juridiske ballast og ensartethed i administrationen af de kommunale ejendomme.

 

Du får til opgave at være juridisk konsulent i stabsfunktionen, hvor opgaverne er mange og forskellige.

 

Din hovedopgave bliver at sikre områdets juridiske interesser i forhold til køb af fast ejendom, matrikulære forhold, tinglysning og fortolkning af servitutter. Du vil komme til at sidde for bordenden i sager om lejemål til borgere og brugere af de kommunale ejendomme, ved genforhandling og ved løbende kontraktuelle opgaver som led i administrationen af de kommunale ejendomme.

 

Ud over den centrale opgave med at være områdets juridiske konsulent, vil du også skulle være en del af stabsfunktionens generelle arbejde med politisk betjening, at understøtte ledelsen i området, samt understøtte og kvalitetssikre opgaverne i stabsfunktionen med at styre alle områdets udviklingsprojekter på tværs af faglige afdelinger og teams. Desuden har stabsfunktionen forskellige administrative opgaver inden for personale, økonomi, IT mv. samt en række opgaver inden for fast ejendom såsom køb, salg, leje og brugsret og ikke mindst projektudvikling, dialog med developere og løbende sparring med planområdet omkring byudvikling.

 

Dine Kvalifikationer

  • Du har en juridisk kandidatuddannelse fx cand. jur. eller cand. merc. jur.

  • Du kan dokumentere erfaring fra det ejendomsjuridiske felt og gerne viden om eller interesse for almene boliger og/eller udbuds- og entrepriseret. Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring. Derfor kan du også være nyuddannet, men vi ligger vægt på, at du kan dokumentere erfaring fra relevante studiejobs.

  • Du kan også have en baggrund som ejendomsmægler, hvor du har erhvervet kompetencer inden for det ejendomsjuridiske felt.

  • Du har gode samarbejdsevner og erfaringer fra en politisk styret organisation.

  • Du formulerer dig klart i både skrift og tale.

  • Du arbejder selvstændigt, analytisk og struktureret. Du følger dine sager helt til dørs og bevarer overblikket, sikrer fremdrift og har fokus på relevante detaljer.

  • Du er udadvendt og fremtræder professionelt over for vores kunder og samarbejdspartnere.

  • Du arbejder løsningsorienteret med forståelse for interne processer.

  • Du har gennemslagskraft og evner at holde fremdrift i en kompleks og sammensat sagsportefølje.

  • Og så har du humor, da det også skal være sjovt at gå på arbejde og du vil dine kolleger, høj som lav.

 

Om Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer og stabsfunktionen

 Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer er en forholdsvis ny organisation, der blev stiftet ved en politisk beslutning primo 2019. Området udvikler sig løbende, så du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil indgå i EFAs stabsfunktion, der pt. består af en Ejendoms- og udviklingskonsulent, en administrativ konsulent, en chefkonsulent, en udviklingskonsulent samt denne vakante juriststilling. Vi er et sammensat team med forskellige fagligheder og baggrunde, der brænder for i fælleskab at løse de opgaver, der er forbundet med at drive, sikre og optimere kommunens ejendomsportefølje.

Hvis du vil læse mere om kommunen eller området for Ejendomme, Faciliteter og Arealer, så klik her.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst samt efter principperne om Ny Løn.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Ejendoms- og Udviklingskonsulent Alvilde Felicia Bjørnum Bengtsson på tlf. 2496 5690.

 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist torsdag den 19. august 2021.

Der afholdes 1.-samtale den tirsdag 24. august og 2.-samtale fredag den 27. august. Der indgår test i ansættelsesprocessen, såfremt du går videre til 2.-samtale. Hvis du går videre til 2.-samtale, må du derfor påregne at skulle tage testen den 25. eller 26. august. Den tager ca. 10-15 minutter og er en præference-test.

 

Arbejdsstedet er på Rådhuset, Rådhuspladsen 1 i Frederiksværk. Stillingen ønskes besat pr. 1. september eller snarest muligt herefter. 

 

Frist:

19-08-2021

 

Kontaktperson:

Alvilde Felicia Bjørnum Bengtsson

 

Telefonnummer:

2496 5690

 

Jobområde:

Øvrige/andre

 

Varighed:

Fastansættelse

 

Ansættelsessamtaler:

1. samtale den 24. august og 2. samtale den 27. august

 

Stillingsbetegnelse:

Juridisk Konsulent

 

Ugentlig arbejdstid:

37 timer

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Halsnæs Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2021
Udløber
19-08-2021
Kviknummer
LJA-82429498
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halsnæs Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-07-2021
Ansøgningsfrist
19-08-2021
Kviknummer
LJA-82429498
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed