Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent til Byggeskadefonden

Byggeskadefonden

Storkøbenhavn

Indrykket
06-05-2019

Vil du være med til at skabe bedre byggeri for pengene?
Byggeskadefonden dækker i en periode på 20 år byggeskader i alment byggeri, der er opstået ved nybyggeri eller renovering. Fonden gennemfører endvidere 1-års og 5-års eftersyn af samtlige almene nybyggerier og renoveringer. Fondens virksomhed er reguleret af lov om almene boliger m.v. og en række bekendtgørelser.

De erfaringer, vi får i den forbindelse, formidler vi for at forebygge nye skader og øge kvaliteten i byggeriet. I den kommende tid ønsker vi at lægge mere vægt på formidling af både tekniske og juridiske emner på hjemmeside, digitale medier, kurser, temamøder m.v.

Opgaverne
Som juridisk konsulent træffer du afgørelse om skadedækning og varetager de juridiske opgaver i forbindelse med projektering og udbedring af skaderne. Hver sag har en teknisk og en juridisk sagsansvarlig, der samarbejder tæt og har selvstændigt ansvar for sagens gennemførelse. Opgaverne omfatter vurdering af betingelserne for skadedækning, udbud og aftaleindgåelse med rådgivere og entreprenører, løsning af tvister og fortolkningstvivl, forligsforhandlinger, voldgiftssager, kontrol af byggeregnskab etc.

Du bidrager desuden til den tværfaglige udvikling af aftaler og koncepter for rådgivning og byggeri, implementering af ny lovgivning, udvikling af interne sagsgange og it-systemer. Herudover vurderer du løbende problemstillinger, der opstår i forbindelse med fondens virksomhed og den lovgivning, vi er reguleret af.

Du får også en væsentlig rolle i udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev etc. i samarbejde med kommunikationskonsulenten, og det er vigtigt, at du er udadvendt og kan lide at bruge din faglige viden til at gøre en forskel.

Byggeskadefondens juridiske sekretariat betjener også Landsbyggefonden. Byggeskadefonden samarbejder desuden med myndigheder, interesseorganisationer, almene bygherrer m.v. om udvikling af ny lovgivning og vejledning.

Vi tilbyder
Vi tilbyder spændende, krævende og varierede opgaver, og du vil indgå i en stab af dygtige medarbejdere, hvor der hersker en stærk faglighed og et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsklima med højt til loftet og humor. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde mellem faggrupperne.

Du får løn efter kvalifikationer samt attraktive personalegoder.

Du er

  • Uddannet cand.jur. med en solid faglig ballast og erfaring med entrepriseret og udbudsret.

  • Interesseret i byggeri.

  • Velskrivende med lyst til at formidle og undervise.

  • Initiativrig, engageret og udviklingsdrivende.

  • Omhyggelig og har sans for detaljer.

  • Udadvendt og har gode sociale kompetencer.

Læs nærmere om Byggeskadefonden på www.bsf.dk. Spørgsmål kan rettes til juridisk chef Birgitte Fæster på 5089 7299 eller bif@bsf.dk

Ansøgning med CV sendes til bsf@bsf.dk senest den 28. maj 2019.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Byggeskadefonden

Adresse 1
Studiestræde 50
1554 København V
Danmark
Adresse 2
Studiestræde 50
1554 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73116947
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Byggeskadefonden

Adresse
Studiestræde 50
1554
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-05-2019
Ansøgningsfrist
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73116947
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed