Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent søges til Udlændingenævnets sekretariat

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2021

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt fagligt miljø inden for et område, der er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed? Så søger Udlændinge- og Integrationsministeriet en erfaren konsulent til Udlændingenævnets sekretariat.

 

Lidt om alt det, vi tilbyder

Udlændingenævnet er et uafhængigt kollegialt domstolslignende forvaltningsorgan, der behandler klager på udlændingeområdet over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration og politiet som 1. instans. Det er bl.a. klager vedrørende familiesammenføring, tidsubegrænset opholdstilladelse, administrativ ud- og afvisning, visum, opholdstilladelse på grundlag af erhverv og beskæftigelse, studie- og au pair-ophold samt klagesager på EU-opholdsområdet.

 

Udlændingenævnets sekretariat skal sikre, at de sager, som Udlændingenævnet behandler, bliver ekspederet korrekt og hurtigt, og at nævnsmøderne bliver tilrettelagt hensigtsmæssigt og effektivt. Sekretariatets hovedopgave er at forberede sagerne, således at sagerne er klar til at blive behandlet og afgjort af nævnet.

 

Herudover bistår sekretariatet nævnet i forbindelse med varetagelsen af en række generelle opgaver, bl.a. den løbende opdatering af nævnets praksis og baggrundsmateriale, herunder på Udlændingenævnets hjemmeside, undersøgelse af juridiske problemstillinger, bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og henvendelser fra andre myndigheder samt udarbejdelse af udkast til formandskabets årlige beretninger.

 

Vi søger en juridisk konsulent, som brænder for at løse opgaver, hvor jura, teknologi og mennesker mødes. Som juridisk konsulent vil dine primære arbejdsopgaver indebære at være tovholder og den undersøgende jurist på en række tværgående opgaver i Udlændingenævnets sekretariat, herunder en række interne udviklingsprojekter. Du skal være nysgerrig, vedholdende og opsøgende og gerne komme et spadestik dybere for dermed at få belyst fordele og ulemper ved forskellige løsningsmodeller samtidig med, at du har styr på juraen. Aktuelt er vi i gang med øget brug af digitale løsninger og implementering af et nyt skabelonprojekt, og du vil f.eks. også blive sparringspartner omkring den løbende opdatering af Udlændingenævnets hjemmeside. Herudover skal du understøtte ledelsens arbejde med en fortsat effektivisering af sekretariatets sagsgange, bedre videndeling m.v. Du skal påregne, at der i forbindelse med en række af dine arbejdsopgaver kan være en vis mødeaktivitet.

 

I Udlændingenævnets sekretariat er vi ca. 50 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet, og hvor der er gode sparringsmuligheder med chefer og kolleger. Vores omgangstone er uformel, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er cand.jur. og har flere års erfaring med juridiske opgaver. Du bliver en del af et juridisk fagligt stærkt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med udlændingeret.

 

Vi forventer endvidere, at du har høj faglighed og engagement, og at du er effektiv og struktureret. Derudover forventer vi, at du:

 

  • arbejder selvstændigt, men også er en dedikeret holdspiller

  • har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen og er ansvarsfuld og ordentlig

  • kan begå dig på alle niveauer i organisationen og skabe tillidsfulde relationer

  • er velformuleret både skriftligt og mundtligt

  • er omgængelig, samarbejdende og bidrager til en god stemning på arbejdspladsen 

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Susanne Topgaard på e-mail sto@udln.dk eller telefon 61 98 38 04 eller sekretariatschef Lars Lichtenstein på e-mail lli@udln.dk

 

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 23. april 2021, kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 17. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81948272
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2021
Ansøgningsfrist
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81948272
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed