Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent

Fors A/S

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
15-12-2022

I Fors A/S driver vi grøn og bæredygtig forsyning til gavn for naturen og vores kunder.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere hjælper vi vores fælles opgave på vej ved at udvikle løsninger, der gør det nemt og overskueligt at vise den omtanke for naturen, som vi også viser vores nærmeste. Det er nemlig op til dig, os og hver og én at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi skal alle tage ansvar ingen kan løse de grønne udfordringer alene. Det er vores natur. Og vores ansvar.

I teamet Jura & Compliance skal vi være på forkant med den juridiske vinkel på en række forskellige områder blandt andet forsyningsjura, selskabsret og GDPR, og vi søger nu en kollega, som sammen med resten af teamet kan understøtte organisationen med juridiske ydelser.

Dit team

Dit nye team består af en juridisk konsulent, to compliance konsulenter og en teamleder og de glæder sig til at få dig som ny kollega.

Arbejdsstedet er på Betonvej 12, 4000 Roskilde, men arbejdsopgaverne vil være inden for hele vores forsyningsområde.

Jobbet som juridisk konsulent

Som vores nye kollega får du ansvar, en stor berøringsflade samt rig mulighed for at præge din egen udvikling og dit fremtidige arbejde.

Du bliver en tæt sparringspartner og rådgiver på tværs af hele vores organisation. Du kommer til at varetage en række juridiske opgaver, hvor du enten selvstændigt eller i tæt samarbejde med projektledere, chefer og direktion sikrer, at opgaverne lever op til virksomhedens og lovgivningens krav.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. håndtering af:

  • aktindsigtssager i hele Fors A/S samt ansvar for paradigmer og proces for håndtering af aktindsigtssager
  • forbrugerretlige forhold; herunder rådgivning om kundernes rettigheder, specielt på fjernvarmeområdet samt udarbejdelse og vedligeholdelse af klagevejledning
  • tinglysning og ledningsrettigheder samt rådgivning og undervisning i reglerne på området

På sigt vil du også få mulighed for at bistå med sager inden for drikkevand og spildevand.

Din baggrund og erfaring

Hvis du ikke allerede arbejder indenfor branchen, så er det vigtigt, at du har lysten og evnerne til at sætte dig ind i den komplekse juridiske viden, der er indenfor forsyningsområdet. Herudover er du kandidat i jura og har minimum 2 3 års erfaring.

Forsyningsbranchen er foranderlig, og der kommer løbende reguleringer og dermed nye regler og rammer, som du skal have lysten til at sætte dig ind i. Herudover kommer du til at arbejde på flere forskelligartede sager samtidig. Du trives derfor med flere igangværende opgaver på samme tid, samtidig med at du evner at arbejde metodisk og struktureret. Du forstår vigtigheden af detaljer, men har samtidig en naturlig forståelse for, hvornår opgaven er belyst tilstrækkeligt.

Du kommer til at arbejde på tværs af organisationen, så det er vigtigt, at du trives med en stor berøringsflade, og at du har stærke kommunikative evner; herunder at du søger dialog, at du har en løsningsorienteret tilgang, at du er åben i forhold til dine kollegaer samt kan formidle regler og lovgivning på en overskuelig måde. 

Hvorfor skal du vælge os?

  • Du har mulighed for at sætte dit præg på dit jobindhold. Fordi vi har tillid til, at netop du er specialisten på dit område.
  • Kompetenceudvikling er en naturlig del af at være kollega i Fors A/S. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Vi har et mål om minimum 6 kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år og sidste år blevet det faktisk til endnu flere dage.
  • Du indgår i stærke faglige fællesskaber. Både i din egen afdeling og på tværs af Fors A/S, hvor din viden sættes i spil.
  • Du er vigtig for os. Derfor skal der være plads til både Fors A/S, familie og fritid uanset hvor du er i livet. Det betyder helt konkret, at du har fleksible arbejdstider, lejlighedsvis mulighed for hjemmearbejde, omsorgsdage, og vi finder altid løsninger, når livet rammer.

Og ja - så får du i øvrigt også kantineordning, massageordning, sundhedsforsikring, pension, aktiv personaleforening og meget mere.

Arbejdsstedet er på Betonvej 12, 4000 Roskilde, men arbejdsopgaverne vil være inden for hele vores forsyningsområde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Rikke Olsen på rio@fors.dk eller tlf. 51 41 31 52.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem.

Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.

Ansøgningsfrist: 31-01-2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fors A/S

Adresse 1
Betonvej 12
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-12-2022
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84344625
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fors A/S

Adresse
Betonvej 12
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-12-2022
Ansøgningsfrist
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84344625
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi
Beliggenhed