Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent

Domea.dk

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
12-07-2019
 • Med erfaring inden for personalejura

 

Har du solid erfaring med personalejura? Evner du at gå i dybden med komplekse sager og bevare overblikket? Har du et forretningsorienteret mindset? Får du noget fra hånden? Og er du serviceminded og opsøgende, før en sag bliver til en sag? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så læs endelig videre...

 

Som juridisk konsulent kommer du til at spille en central rolle ved håndteringen af mange forskelligartede juridiske udfordringer i et stilling, hvor ikke to dage er ens. Du evner at gøre juraen letforståelig for kunder og kolleger, og du kan træffe en beslutning og stå fast, når situationen kræver det. Ud over personalejuraen får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for andre juridiske områder som fx lejeret, fast ejendom, entrepriseret m.m., For den rette kandidat, der kan se sig selv i Domea.dk på længere sigt, vil der være mulighed for autorisation som advokatfuldmægtig og opnåelse af advokatbeskikkelse.

 

Kort om os

Domea.dk har fokus på at skabe attraktive almene boliger, som mennesker med en helt almindelig indkomst har råd til at betale. Vi tager derfor et stort samfundsansvar og bidrager til en balanceret og bæredygtig byudvikling i hele Danmark.

 

Som led i vores strategiplan er vi i færd med at genopfinde vores virksomhed og fremtidssikre den til morgendagens konkurrence, rammebetingelser og individuelle kundeønsker. Det stiller store krav til både ledere og medarbejdere. Du kommer derfor med på en spændende rejse, hvor missionen er: Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Det opnår vi ved at rådgive vores kunder om, hvordan vi sammen kan realisere deres mål, visioner ogdrømme.

 

Gennem de seneste år har vi gennemført en ambitiøs forretningsstrategi, der har resulteret i markante prisnedsættelser samt en professionalisering af vores ejendomsadministration- og drift. Der er store ambitioner for den fortsatte udvikling. Som led i dette søger vi en jurist til afdelingen for Jura, Løn og Risiko. Vi er p.t. ni medarbejdere, heraf tre jurister.

 

Om jobbet

Vi tilbyder et job med gode udviklingsmuligheder, stor afveksling samt en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vores kultur er præget af faglighed, professionalisme, en hverdag med et højt tempo og kort fra tanke til handling samt en uformel omgangstone.

 

Dit ansvar bliver primært:

 • Juridisk rådgivning inden for det personalejuridiske og almen lejeretslige område

 • Personalejuridisk sagsbehandling som fx kontrakter og fagretslig rådgivning til chefer

 • Sagsbehandling af generelle boligjuridiske spørgsmål

 • Gennemgang/forhandling af kontrakter og udarbejdelse af erhvervslejekontrakter m.v.

 • Udvikling og opdatering af personalehåndbøger

 • Implementering af juridiske forretningsgange og vejledninger

 • Undervisning, formidling og oplæring af chefer og medarbejdere

 • Intern kommunikation og vidensdeling om ansættelsesret og lejeret

 

Din profil

Konkret søger vi en profil med følgende kompetencer:

 • En faglig baggrund som cand.jur.

 • Solid erfaring med personalejura

 • Kendskab eller interesse for almen lejeret

 • Flair for at gribe og forfølge juridiske problemstillinger

 • Stærke kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale

 • Gode samarbejds- og forhandlingsevner

 

Vi tilbyder

Domea.dk tilbyder et stort og selvstændigt ansvar med fleksibilitet og gode muligheder for at få dine juridiske kompetencer bragt i spil.

 

Vi tror på, at spændende opgaver og selvstændighed i jobbet skaber trivsel og gode resultater. Du bliver en del af en velfungerende afdeling, og du vil få stor indflydelse, masser af udfordringer og muligheden for at arbejde for en sag, der giver mening for de fleste.

 

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. Der tilknyttes god pensionsordning, løn iht. AC-overenskomsten og dine kvalifikationer, og du bliver omfattet af en sundheds- og behandlingsforsikring.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk chef og advokat Camilla Sverdlin-Højer på telefon 21 14 56 54.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt dit eksamensbevis og beder dig venligst sende din ansøgning via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er torsdag den 15. august 2019. Vi forventer at holde første samtale den 19. august og anden samtale forventes afholdt den 27. august. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. oktober 2019.

 

Vi er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner, der tilsammen ejer ca. 60.000 boliger. Vores mission er: Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Det opnår vi ved at forny det almene fællesskab, fokusere på bæredygtighed samt realisere kundernes individuelle mål, visioner og drømme. Samtidig vil vi gerne forene vores medarbejderes drømme om det gode arbejdsliv med vores mål og ambitioner.

Del dette job

Kontakt

Domea.dk

Adresse 1
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74421383
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domea.dk

Adresse
Oldenburg Allé 3
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-07-2019
Ansøgningsfrist
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74421383
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed