Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk HR-konsulent til Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2020

I HR-afdelingen supporterer vi såvel hovedkontoret i København som vores 19 landekontorer i Afrika, Asien og Mellemøsten. Som vores nye juridiske HR-konsulent lander du i et dynamisk team, der består af 6 engagerede medarbejdere samt HR- chef. Vores arbejdsopgaver spænder fra rekruttering til organisatoriske udviklingsprocesser og vi har et godt socialt miljø med en uhøjtidelig og humoristisk omgangstone.

 

Om stillingen

Du indgår i løsningen af de mange opgaver, der løses dagligt i HR-afdelingen, både af driftsmæssig og udviklingsmæssig art. Et af dine fokusområder bliver at være til rådighed som juridisk sparringspartner til din kolleger i HR, når det er nødvendigt, og ellers efter behov støtte op ift. resten af organisationen inden for primært arbejdsretslige spørgsmål. Du skal dog også være klar på at indgå i de øvrige opgaver, som f.eks. rekruttering, udvikling af politikker, administrativt arbejde og andre HR- projekter uden juridisk hovedfokus.

 

Om dig

Du har en baggrund som, cand.jur. el. cand.merc. (jur.), og du har praktisk erfaring fra tidligere med at arbejde i en HR -afdeling. Derudover er du en holdspiller, der finder det naturligt at byde ind på de mange opgaver, der til daglig løses i HR-afdelingen. Samarbejde falder dig naturligt, ligesom du er god til at kommunikere på såvel dansk som engelsk.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Lad os være helt ærlige. Vi kan ikke matche lønniveauet i privatsektoren, men vi kan i den grad matche på meningsfuldhed. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med en høj faglighed og et stærkt værdisæt. Aflønning sker i henhold til FKN overenskomst med AC. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost. Vi har flekstid, frokostordning, en god pensionsordning, og du kan se frem til faglige udfordringer i et globalt miljø.

 

Forventet tiltrædelse d. 15. august 2020

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Signe Grønfeldt Senger på tlf. 5060 4005, mail: sgse@dca.dk.  

 

Venligst upload ansøgning og CV senest den 31. maj 2020. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores online rekrutteringssystem.

 

Vi forventer at holde samtaler i starten af juni og du skal være forberedt på at dele af samtalen foregår på Engelsk.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnicitet opfordres til at søge stillingen.

 

Ved at ansøge om et job i Folkekirkens Nødhjælp accepterer du at overholde vores politikker for forebyggelse af seksuel udnyttelse, misbrug og chikane samt beskyttelse af børn.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folkekirkens Nødhjælp

Adresse 1
Meldahlsgade 3
1613 København V
Danmark
Adresse 2
Meldahlsgade 3
1613 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80258472
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folkekirkens Nødhjælp

Adresse
Meldahlsgade 3
1613
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-05-2020
Ansøgningsfrist
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80258472
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed