Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk Granskningsmand 30 timer ugentligt

Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-01-2023

Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien (ENLI), der er beliggende i København, søger en faglig dygtig og selvstændig juridisk granskningsmand. ENLI blev etableret i april 2011 og er i dag et solidt funderet selvjustitsnævn, som fører tilsyn med lægemiddelbranchen. De værdier, som kendetegner ENLI som selvjustitsnævn, er åbenhed, uafhængig sagsbehandling, høj faglighed og integritet. ENLI har i sin virksomhed stor fokus på dialog, forebyggende aktiviteter, systematisk kontrol og korrekt sagsbehandling.

Juridisk granskningsmand

Som juridisk granskningsmand indgår du i ENLIs Granskningsmandspanel, som består af to øvrige jurister i sekretariatet (heraf den ene som sekretariatschef), en stud.jur. og tre eksterne lægefaglige granskningsmænd. Som granskningsmand har du ansvar for at kontrollere og sanktionere lægemiddelvirksomheders overholdelse af de etiske regelsæt samt at foretage forhåndsvurderinger og godkendelser af lægemiddelvirksomheders aktiviteter og reklamer målrettet sundhedspersoner.

Du bliver endvidere ansvarlig for at kommunikere afgørelser, praksis og nyheder til de tilsluttede virksomheder, besvare generelle spørgsmål samt forestå udarbejdelse af vejledninger og ajourføre gældende regelsæt. Undervisning i regler og praksis vil være en del af dit virke og i den forbindelse et løbende samarbejde med uddannelsesvirksomheden Atrium om udvikling og afholdelse af kurser.

Du vil skulle holde dig ajour med udviklingen af ny lovgivning samt brancheregler og praksis i både Danmark og Europa samt være i dialog med bl.a. Lægemiddelstyrelsen.

Proaktiv og udadvendt jurist til spændende arbejdsopgaver

Du er uddannet jurist og har minimum 5 års erfaring, gerne fra centraladministrationen, domstolssystemet, Lægemiddelstyrelsen, Lægemiddelbranchen og/eller øvrige branchennævn. Du er god til objektivt at vurdere sagsmateriale og at træffe beslutninger.

Du er løsningsorienteret og har en pragmatisk tilgang, hvor du respekterer parternes interesser, og den etiske balance samt tager hensyn til det praktisk anvendelige. Du er i den forbindelse dygtig til at finde gode løsninger på de mangfoldige opgaver. Du har en struktureret arbejdsform, kan bevare det store overblik, og du formår at prioritere egne opgaver uden at miste fokus på detaljerne og deadlines.

Du har en naturlig gennemslagskraft, er god til at opbygge relationer, er tillidsskabende, og du trives i en udadvendt funktion med mange (ofte modsatrettede) interessenter. Du sætter pris på og bidrager til et godt og humoristisk arbejdsmiljø, og du formulerer dig godt på dansk og engelsk i såvel skrift som tale. Du er endvidere fortrolig med brugen af IT.

Indsigt og indflydelse

Du får et spændende og udadvendt job, hvor du får en bred viden og indsigt i lægemiddelindustriens samarbejde med sundhedspersoner, herunder særligt de branchespecifikke og lovgivningsmæssige regler.  Stillingen målretter sig personer, som efterspørger et job med høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde.

Lønpakken består af fast løn, pensionsordning, mobiltelefon, sundhedsforsikring, kantineordning m.m. Jobbet er p.t. normeret til 30 timer om ugen.

Ansøgning

Din ansøgning bilagt CV bedes sendt pr. mail til sekretariatschef Rikke Bækgaard Thomassen på rbt@enli.dk eller med post til: Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, Att. Sekretariatschef Rikke Bækgaard Thomassen, Lersø Parkalle 101, 2100 København Ø. Ansøgningen bedes være os i hænde senest den 27. januar 2023.

Du er velkommen til at kontakte juridisk granskningsmand Pia Phillipsen eller sekretariatschef Rikke Bækgaard Thomassen hos ENLI på telefon 39 20 25 75 for yderligere oplysninger om stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ApS

Adresse 1
Lersø Parkallé 101
2100 København Ø
Danmark
Tlf
39 20 25 75
Praktisk information
Oprettet
04-01-2023
Udløber
27-01-2023
Kviknummer
LJA-84392692
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ApS

Adresse
Lersø Parkallé 101
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 39 20 25 75
Praktisk information
Indrykket
04-01-2023
Ansøgningsfrist
27-01-2023
Kviknummer
LJA-84392692
Jobtype
Deltid
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Beliggenhed