Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til Schultz Legal

Schultz

Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2019

Til ny juridisk informationstjeneste søger vi en dygtig og fagligt velfunderet jurastuderende.

 

I tæt samarbejde med Danske Advokater lancerer vi Danmarks nye juridiske informationstjeneste Schultz Legal, hvor du bliver en del af et ambitiøst team omkring fremtidens informationssøgningsportal til jurister og advokater.

 

Om jobbet

Jobbet som studentermedhjælper hos Schultz indebærer varierende arbejdsopgaver. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt og lære en masse, og du vil arbejde bredt med jura i et tæt samarbejde med både teamet omkring Schultz Legal og vores faglige redaktion.

 

Rollen er alsidig og dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Foretage sproglige og lettere juridiske rettelser i fagligt materiale på vores lovportaler

  • Deltage i planlægning af workshops med Danske Advokater - på workshops skriver du referat og hjælper til med alt det praktiske. 

  • Kvalificere og udskifte links til lovgivning, afgørelser mm i fagligt materiale på vores portaler

  • Mindre skriftlige opgaver og lettere juridiske opgaver alt efter kvalifikationer

  • Forefaldende rutineopgaver

 

Om dig

Du er en engageret jurastuderende minimum på 4. semester. Hvis du har kendskab til social ret, er det en fordel, men det er ikke et krav. Vigtigere er det, at du interesserer dig bredt for jura, og har let ved at sætte dig ind i forskellige retsområder.

 

Desuden har du erfaring med juridisk metode, og du kan lide at læse og forstå komplicerede juridiske tekster. Du har nemt ved at skabe dig et overblik over teksterne, og du har gode skriftlige formidlingsevner. Derfor falder dig også let, at omsætte juridisk sprog og begreber til et let forståeligt dansk.

 

Som person er du pålidelig, omhyggelig og selvstændig. Du er hjælpsom, og kan lide at være en del af et team. Vi vægter højt, at du er interesseret i at sætte dig ind i vores forretning og vores kunder.

 

Vi tilbyder

Et job med fleksibel arbejdstid som tilpasses dit studie. For den rigtige kandidat vil der i et vist omfang være mulighed for at arbejde hjemmefra. Stillingen er på ca. 15 timer om ugen.

 

Vores kontor er beliggende i Spinderiet, meget tæt på Valby st.

 

Skal det være dig?

Lyder det spændende, så skynd dig at sende en ansøgning.

 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist og fagspecialist, Dorthe Bjerremand Erichsen på mobil 4195 4791.

 

Vi behandler ansøgninger i takt med, at de kommer ind og der afholdes samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Schultz

Schultz har omkring 160 ansatte, som alle gør en forskel. Schultz har udviklet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration. Vi er i dag en markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og it-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med mere end 700.000 bruger på vores løsninger.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Schultz

Adresse 1
Annexstræde 5
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
18-10-2019
Kviknummer
LJA-75735071
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Schultz

Adresse
Annexstræde 5
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-09-2019
Ansøgningsfrist
18-10-2019
Kviknummer
LJA-75735071
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed