Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til sagsbehandling og kontrol i lufthavne

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
03-11-2023

Har du altid drømt om at kunne trække i den blå uniform og være med til at sikre, at vi som samfund undgår snyd med sociale ydelser? Er du lærenem og trives med en vekselvirkning af tilsyn, telefonvagtsbetjening, journalisering og sagsbehandling? Så send os en ansøgning.

 

Din arbejdsdag som student

Som studentermedhjælper i STAR Brønderslev bliver du en del af Lufthavnstilsynet og EØS-området.

 

Lufthavnstilsynet har til opgave at foretage kontrol af om borgere uretmæssigt har modtaget offentlige ydelser under ophold i udlandet, fx dagpenge eller kontanthjælp. Kontrollen foregår ved opslag i indkomstregisteret.

 

EØS-områdets primære opgave er, at træffe afgørelser om ret til dokumentation for udenlandske borgeres arbejdsperioder i Danmark, til brug for ret til dagpenge i et andet EU/EØS-land.

 

På en almindelig kontordag i Brønderslev vil du have ansvar for egne sager, hvor du vil skulle sagsbehandle og træffe afgørelser, sende oplysninger til arbejdsgivere eller udenlandske myndigheder, tale med udenlandske borgere eller danske arbejdsgivere i telefonvagten og deltage i interne møder, hvor bl.a. juridiske problemstillinger vendes.

 

Står der derimod 'tilsyn' i din kalender, pakker du dit smil og lidt psykisk robusthed i håndbagagen

og er klar til dagens kontrol i en af de danske lufthavne, sammen med en håndfuld kollegaer. Du møder til tider frustrerede og undrende borgere, som ikke synes, at vi er den fedeste velkomstkomité i lufthavnen. Det lader du dig ikke slå ud af - du forklarer venligt om formålet med kontrollen.

 

Du må påregne at skulle deltage i ca. tre tilsyn om måneden, og være indforstået med, at tilsynene

kan være placeret på skæve tider af døgnet og i sommerferieperioden, og at arbejdet er

fysisk krævende.

 

Du vil skulle gennemgå et internt forløb, for at blive klædt på til myndighedsrollen og kontrolarbejdet i Lufthavnstilsynet. Du vil blive oplært i arbejdsopgaverne af erfarne kollegaer, som vil sørge for, at du er godt rustet til jobbet.

 

Om kontoret

Du bliver en del af et inspirerende fællesskab, hvor vi er ca. 45 medarbejdere, som hjælper og støtter hinanden. Det gælder både fagligt, når vi sammen finder de bedste løsninger, og det gælder socialt, når vi vender løst og fast ved kaffemaskinen eller til sociale arrangementer. Vi er en god blanding af studerende, kontoransatte og jurister, som er inddelt i 4 områder:

 • EØS-området: Træffer afgørelser om ret til dokumentation (dokument PD U1/SED) for udenlandske borgeres arbejdsperioder i Danmark, til brug for ret til dagpenge i et andet EU/EØS-land. EØS behandler også sager om mellemstatslig refusion, og artikel 16-sager, der er særlige lovvalgsaftaler om social sikring.

 • CKA (Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring): Træffer afgørelser i klagesager om ret til dagpenge og efterløn samt vejleder om reglerne for arbejdsløshedsforsikring.

 • Lufthavnstilsynet: Foretager kontrol i de danske lufthavne for at undersøge om personer uberettiget har modtaget sociale ydelser under ophold i udlandet.

 • Regnskabstilsynet: Varetager opgaver med tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasser.

 

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor og et smil til dem vi møder på vores vej - for det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • studerer jura eller erhvervsjura

 • er skarp til forvaltningsret og ikke faldt i søvn i EU-retstimerne

 • har gode sprogkundskaber i engelsk og/eller tysk - og 'highfive', hvis du også kan enten tyrkisk, russisk eller arabisk

 • er god til at formulere dig og kan skrive i et letforståeligt sprog, så borgere ikke skal have fat i den juridiske ordbog, for at tyde dine afgørelser

 • du er lærenem og arbejder selvstændigt, men prikker gerne til en erfaren kollega, hvis du er i tvivl om opgaveløsningen.

 

Vi tilbyder bl.a.

 • Faglige og sociale arrangementer

 • En arbejdsplads med stort fokus på udvikling af den enkelte medarbejder

 • Et godt fællesskab på tværs af vores 4 områder

 • Frugtordning

 • Massagestol.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet. Vi vil gerne have, at du starter den 1. februar 2024.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. For at blive ansat som student, er det en forudsætning, at du er aktivt studerende.

 

Dit daglige arbejdssted bliver STAR Brønderslev, Bredgade 60, 9700 Brønderslev.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Peter Steenberg på tlf.nr. 7221 7929.

 

Vi opfordrer alle ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Hvis du nu sidder og tænker - "det er lige mig, så send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest fredag den 24. november 2023 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

 

Ansøgningsfrist

24-11-2023

 

Stillingstype

Student

 

Arbejdssted

Brønderslev

 

Hjemmeside

www.star.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Bredgade 60
9700 Brønderslev
Danmark
Adresse 2
Bredgade 60
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2023
Udløber
24-11-2023
Kviknummer
LJA-85081788
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Bredgade 60
9700
Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-11-2023
Ansøgningsfrist
24-11-2023
Kviknummer
LJA-85081788
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed