Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til HR Udvikling i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2020

Har du interesse for personalejura og HR? Og har du lyst til at prøve kræfter med en alsidig stilling i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i HR Udvikling.

Kultur- og Fritidsforvaltningen er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at styrke forvaltningens evne til at samarbejde på tværs om at udvikle endnu bedre kultur- og fritidstilbud til københavnerne.

I HR Udvikling bliver du en del af et stærkt team bestående af 12 konsulenter og to studerende, der arbejder bredt med HR, f.eks. personalejura, løn, overenskomster, kompetenceudvikling, organisationsudvikling, rekruttering, sygefravær, arbejdsmiljø og trivsel. HR Udvikling understøtter, udvikler og driver Kultur- og Fritidsforvaltningen med det formål at give plads til kerneopgaven. Vi tilbyder sparring og rådgivning for Kultur- og Fritidsforvaltningens enheder gennem en partnerstruktur og skaber sammenhængskraft i forvaltningen.

Om jobbet

Din primære opgave bliver at understøtte teamet i det daglige arbejde, særligt inden for personalejura og overenskomster. Du vil også få mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver inden for det brede HR-felt.

Om dig

Vi forestiller os, at du læser jura på 2. eller 3. år, og at du har interesse for personalejura, overenskomster, HR og forvaltningsret. Det vil være en fordel, hvis ud har haft valgfaget arbejdsret. Vi forventer, at du går struktureret og løsningsorienteret til dine opgaver, samt at du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. 


Dine primære opgaver:

  • Undersøge juridiske og praktiske problemstillinger

  • Juridisk informationssøgning

  • Lettere vejledning og rådgivning om personalejura

  • Udarbejde og opdatere tekster til intranettet

  • Ad hoc-opgaver såsom mødebooking, journalisering m.v.

 

Som person er du serviceminded, engageret, tager ansvar og har let ved at opbygge relationer. Du fungerer godt i teams og med selvstændige opgaver.

Om HR Udvikling

HR Udvikling udgør ét af fire teams i Center for HR, Strategi og Økonomi. Centret løser en bred portefølje af opgaver inden for HR, strategiudvikling, ledelsesinformation samt budget og regnskab. Vi arbejder som strategisk samarbejdspartner for forvaltningens direktion, borgmester og udvalg. Centret består af ca. 60 medarbejdere, og ledelsesgruppen udgøres af fire teamledere og to chefer. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

Yderligere information

Fysisk kommer du til at arbejde i hjertet af København, tæt på Vesterport. Du ansættes med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 15 timer om ugen, men vi er fleksible og har forståelse for travle perioder på studiet.

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christina Milter Stenholm Larsen på 2461 5937.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 24. september 2020

Vi afholder samtaler den 28. september. 

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 1
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81061878
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Nyropsgade 1
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-09-2020
Ansøgningsfrist
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81061878
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed