Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til ATP Ejendomme

ATP Ejendomme

Indrykket
28-08-2019

ATP Ejendomme søger en stud. jur. til afdelingen Jura, hvor opgaverne bl.a. omfatter driftsjura, transaktioner og projektudvikling, herunder entreprise, samt diverse ad hoc opgaver. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ved spidsbelastninger. Arbejdsstedet er København K og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Er du jurastuderende på overbygningen?

  • Du er stud.jur. på overbygningen og har/har haft selskabsret, aftaleret, entrepriseret og/eller fast ejendom på studiet eller har en interesse herfor

  • Du har lysten og evnen til at kombinere din faglige dygtighed med et forretningsmæssigt fokus

  • Du arbejder effektivt, selvstændigt, struktureret og har øje for detaljer

  • Du har stærke kommunikative evner, og gode mundtlige og skriftlige sprogkompetencer både på dansk og engelsk

  • Du er rutineret bruger af MS Office-pakken

 

Vil du omsætte teori til praksis?

Som studentermedhjælper i Jura, vil du få mulighed for at lære en masse, og vil indgå i et dedikeret og ambitiøst team. Du vil løbende få feedback på dine opgaver, så du hele tiden udvikler dig mest muligt. Du får et godt indblik i, hvordan et professionelt ejendomsinvesteringsselskab arbejder og mulighed for at omsætte dine juridiske kompetencer til praktisk erhvervserfaring.

Du bliver en del af en økonomisk velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du får ca. 100 kollegaer med meget varierede roller lige fra arkitekter og håndværkere til investeringschefer. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil, derfor skal du synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

Arbejdsvilkår er i overensstemmelse med DJØFs overenskomst for området

=dig? Så send en ansøgning

Ansøgningsfristen er senest 15. september 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker opslaget, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Martine Prince på telefon 40 19 22 19.

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og udbetalingshus vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

ATP Ejendomme

Adresse 1
Gothersgade 49
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 49
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75149571
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

ATP Ejendomme

Adresse
Gothersgade 49
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-08-2019
Ansøgningsfrist
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75149571
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed