Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende med interesse for beskæftigelseslovgivningen

Beskæftigelsesministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-07-2020

Er du interesseret i beskæftigelsespolitik, og er du god til at formidle jura på en letforståelig måde? Vil du være med til at vejlede og rådgive kommuner, A-kasser og virksomheder om juridiske problemstillinger? Så er du måske vores nye student til den juridiske studenterenhed. 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Dyk ned i lovgivningen på beskæftigelsesområdet 
Du bliver en del af den juridiske studenterenhed, hvor du vil blive tilknyttet et af vores politikkontorer. Studenterenheden består af 7 studerende og som studerende hos os kommer du til at få en bred berøringsflade med hele beskæftigelseslovgivningen. 

Du kommer til at besvare skriftlige henvendelser fra kommuner, virksomheder, A-kasser og andre myndigheder. Henvendelserne kommer primært til at dreje sig om fortolkningen af regler på beskæftigelsesområdet, f.eks. i forhold til reglerne om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om kompensation til handicappede og seniorjob. 

Dine øvrige arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i: 

  • lettere juridisk sagsbehandling 
  • løbende udarbejdelse af et sagsoverblik over igangværende sager om henvendelser fra kommuner, virksomheder og a-kasser 
  • opbyggelse og vedligeholdelse af sagsdatabase 
  • udarbejdelse af vejledninger og bekendtgørelser 

Bliv vores nye kollega 
Vi forestiller os, at du: 

  • er stud.jur. eller stud.merc.jur. 
  • har interesse for lovgivningen på beskæftigelsesområdet (fx lov om en aktiv beskæftigelsesindsats) 
  • er god til at formulere dig skriftligt og kan formidle jura på en letforståelig måde 
  • er serviceminded og grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt 

Hvis du har kendskab til beskæftigelseslovgivningen, er det en fordel, men ikke et krav. 

Vi finder løsninger sammen 
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2020. 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. 

Dit daglige arbejdssted er Vermundsgade 38, 2100 København Ø 

Spørgsmål og ansøgning 
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Solgaard på tlf.nr. 72217450 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 13. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. 

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Web
Adresse 2
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80760455
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Holmens Kanal 20
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-07-2020
Ansøgningsfrist
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80760455
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed