Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende med interesse for beskæftigelseslovgivning

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2021

Er du interesseret i beskæftigelsespolitik, og er du god til at formidle jura på en letforståelig måde? Vil du være med til at vejlede og rådgive kommuner, A-kasser og virksomheder om juridiske problemstillinger? Så har vi en spændende studenterstilling i Arbejdsmarkedspolitisk center 1.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Dyk ned i lovgivningen på beskæftigelsesområdet

Du bliver en del af den juridiske studenterenhed, hvor du vil blive tilknyttet Arbejdsmarkedspolitisk center 1, der har ansvaret for indsatsen for forskellige udsatte målgrupper på beskæftigelsesområdet. Som studerende hos os kommer du til at få en bred berøringsflade med hele beskæftigelseslovgivningen.

 

Du kommer til at besvare skriftlige henvendelser fra kommuner, virksomheder, A-kasser og andre myndigheder. Henvendelserne kommer primært til at dreje sig om fortolkningen af regler på beskæftigelsesområdet, f.eks. i forhold til reglerne om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om kompensation til handicappede og den aktive indsats for sygedagpengemodtagere.

 

Dine øvrige arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

  • lettere juridisk sagsbehandling

  • løbende udarbejdelse af et sagsoverblik over igangværende sager om henvendelser fra kommuner, virksomheder og a-kasser

  • opbyggelse og vedligeholdelse af sagsdatabase

  • udarbejdelse af vejledninger og bekendtgørelser.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur. eller stud.merc.jur.

  • har interesse for lovgivningen på beskæftigelsesområdet (fx lov om en aktiv beskæftigelsesindsats)

  • er god til at formulere dig skriftligt og kan formidle jura på en letforståelig måde

  • er serviceminded og grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt

  • hvis du har kendskab til beskæftigelseslovgivningen, er det en fordel, men ikke et krav.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. februar 2022.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Specialkonsulent Gry Brinchmann Holm på tlf.nr. 7221 7437 eller kontorchef Lotte Horsholt 7221 7418.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 1. december 2021 kl 12.

 

Vi forventer at afholde samtaler den mandag og torsdag den 6. og 7. december 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
01-12-2021
Kviknummer
LJA-82948253
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2021
Ansøgningsfrist
01-12-2021
Kviknummer
LJA-82948253
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed