Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurafaglig underviser på Politiskolen, Uddannelsescenter Vest i Vejle

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023

Vejle

Er du jurist med et højt fagligt niveau og brænder du for at videreformidle din juridiske viden? Så er du måske vores nye jurafaglige underviser på Politiskolen.

 

Din nye hverdag

På Politiskolen vil du indgå i tværfaglige teams af undervisere med såvel politifaglig som akademisk baggrund. Disse teams har i fællesskab ansvaret for at bygge et godt undervisningsforløb op for såvel vores nuværende som vores fremtidige politifolk. Du underviser både studerende på Grunduddannelsen og på Efter- og Videreuddannelsen.

Du underviser i en række forskelligartede emner inden for straffelov og civilret, hvor du kobler dine faglige perspektiver med politifagligheden og afvikler praksisnær undervisning på et højt fagligt niveau. Den metodiske og didaktiske ramme for undervisningen er en case- og øvelsesbaseret praksis med en teoretisk forankret og anvendelsesorienteret tilgang.

Som underviser bliver du en del af en organisation, hvor respekt, fællesskab og ansvar er nøgleord, og du får mulighed for at følge de studerendes faglige og personlige dannelse. Politiskolen danner de politifolk, der efterspørges, og vi forventer derfor, at du er fleksibel og indstillet på en omskiftelig hverdag. Til gengæld får du en dynamisk arbejdsplads med stor medindflydelse på arbejdet. Politiskolen er en arbejdsplads med høj moral, hvor vi hele tiden gør os umage for at gøre hinanden bedre.

Politiskolen tilbyder dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder. Du vil blive tilbudt oplæring eller uddannelse ift. at opnå de kompetencer, som vi finder relevante for dig. Uddannelsen og oplæringen af dig foregår eksempelvis ved mentorordning, tværfagligt teamsamarbejde og/eller uddannelse internt eller eksternt.

 

Hvem er du?

Du har undervisningserfaring og er dermed vant til at formidle komplekst fagligt stof på en forståelig måde til andre faggrupper end din egen. Du motiveres af at undervise og formidle, og du har desuden gode samarbejdsevner og personlige kompetencer til at indgå i tværfaglige underviserteams.

 

Du har en relevant kandidatuddannelse inden for det juridiske område fx cand.jur.

Du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder, men er samtidig fagligt lydhør og støtter op om fællesskabet med dine gode samarbejdsevner. Du er engageret, har faglig interesse i politiet og kan hurtigt sætte dig ind i politiets opbygning, funktioner og det retslige grundlag for vores virke.

 

Du forventes i mindre omfang at kunne træde til med undervisning andre steder - f.eks. i en politikreds eller Uddannelsescenter Øst.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Soldalen 8, 7100 Vejle.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Stillingen er som udgangspunkt til besættelse snarest muligt.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte politikommissær Nicolaj Vissing på tlf. 2555 1195. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler 12. december.

 

Ansøgningsfrist: 5. december 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Soldalen 8
7100 Vejle
Danmark
Adresse 2
Soldalen 8
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85103278
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Soldalen 8
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2023
Ansøgningsfrist
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85103278
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed