Gem annonce

Journalistisk studentermedhjælper

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
30-03-2021

Brænder du for at formidle de gode historier fra hverdagen i skoler og dagtilbud? Ønsker du erfaringer med kommunikation i en politisk organisation? Så kunne et studiejob i Kalundborg Kommune måske være noget for dig.

Kalundborg Kommune er i øjeblikket i gang med at sætte en ny retning for den fremtidige udvikling af vores 16 folkeskoler. De faglige resultater har de seneste år ikke levet op de forventninger og ambitioner, vi har til folkeskolen, og det arbejder vi hårdt på at gøre noget ved.

Vi er en geografisk stor kommune, og vi har mange mindre folkeskoler i lokalsamfundene. Det betyder, at vi har et mangfoldigt skolevæsen, hvor hver skole har en særlig historie og rolle i lokalsamfundet. Der er også en tradition for mange friskoler i kommunen. For at sikre, at folkeskolerne fortsat er et naturligt valg for forældrene, har vi brug for at udbrede kendskabet til, hvad folkeskolerne kan tilbyde.

Om jobbet

Din primære opgave bliver at formidle de gode historier fra folkeskolerne til den lokale presse og kommunens egne kommunikationskanaler. Du vil skulle arbejde selvstændigt med at opsøge nyheder og relevante historier, interviewe de relevante personer ude på skolerne, tage billeder og/eller video og skrive artikler, redigere tekst og video til digitale platforme, pressemeddelelser og andre tekster.

Du bliver en del af Team Politik og Udvikling i Fagcenter for Børn, Læring og Uddannelse. I teamet er vi i dag tre konsulenter, der varetager drifts- og udviklingsopgaver på dagtilbuds- og skoleområdet, samt betjening af det politiske udvalg. Teamet vil give dig en tæt sparring på dine opgaver. Du vil desuden få samarbejde og sparring med kommunikationsafdelingen.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Vi forventer, at du:

 • Er studerende på en relevant videregående uddannelse, f.eks. journalistik eller kommunikation eller på en relevant professionsuddannelse fx som pædagog eller lærer
 • Har stærke kompetencer inden for skriftlig formidling og kan skrive fængende og klart
 • Er analytisk skarp, har øje for detaljer og kan kvalitetssikre eget arbejde
 • Kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og har mod på selv at tage ud og tale med vores ledere og medarbejdere på skolerne
 • Har forståelse for at teksterne bliver kvalitetssikret inden offentliggørelse
 • Kendskab til skoleområdet og/eller lokalområdet er en fordel, men ikke et krav
 • Har kørekort

Vi kan tilbyde

 • Et spændende job, hvor du får stort ansvar for egne opgaver.
 • Bliv en del af et velfungerende team, hvor der er gode muligheder for faglig sparring. Vi har en uformel tone med humor og vi hjælper hinanden og løfter i flok.
 • Mulighed for at opbygge dine erfaringer med at skrive artikler og få disse udgivet i de lokale medier.
 • Erfaring med kommunikation i en politisk styret organisation
 • En meningsfuld hverdag, hvor du møder de ledere og medarbejdere, der brænder for at skabe den bedst mulige folkeskole til gavn for eleverne, og selv får mulighed for at bidrage til dette.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer ugentligt. Arbejdet skal primært lægges på hverdage i tidsrummet 8-17, og du vil have din base på Rådhuset, hvorfra du kan låne en bil til at køre ud til de enkelte skoler. I forhold til planlægningen af arbejdet tages der naturligvis hensyn til eksamener mv.

Stillingen tiltrædes efter aftale, og der er tale om et års ansættelse. Du bliver ansat efter gældende overenskomst.

Samtaler vil blive afholdt den 29. april.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder for Skole og Udvikling Lene Tholstrup Simonsen på tlf.: 24 98 13 52

Ansøgningsfrist
24. april 2021

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
24-04-2021
Kviknummer
LJA-81896938
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kalundborg Kommune

Adresse
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Praktisk information
Indrykket
30-03-2021
Ansøgningsfrist
24-04-2021
Kviknummer
LJA-81896938
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Gem annonce