Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Journalist med ansvar for sociale medier og debat i Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-02-2020

Dansk Socialrådgiverforening (DS) ønsker at styrke den faglige debat blandt socialrådgivere i hele landet. Både i fagbladet Socialrådgiveren og på de sociale medier. Derfor søger vi en journalist med ansvar for debat og sociale medier.

Du vil blive ansat i DS afdeling for kommunikation og politik i Toldbodgade i København, hvor du er indholdsredaktør for debatsektionen i Socialrådgiveren og ansvarlig for DS tilstedeværelse på sociale medier.

Din opgave er at sikre en konstruktiv og levende debat blandt socialrådgivere - og i den offentlige debat generelt - om socialrådgiverfaget og alle dets facetter, om socialrådgivernes arbejdsvilkår og den politik, der sætter rammerne for det sociale arbejde. En debat, der bidrager til at sætte dagsorden inden for strategisk prioriterede områder, synliggøre socialrådgivernes faglighed og kvalificere politiske beslutningsgrundlag både lokalt og nationalt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Redigering af debatsektionen i Socialrådgiveren

  • Indhentning og opsporing af relevante skribenter til debatsektionens forskellige formater

  • Idéudvikling og sparring med skribenter både faste skribenter og ad hoc

  • Sikre at relevante elementer fra Socialrådgiveren inkl. debatformaterne får et liv på de sociale medier og vice versa.

  • Udvikling af en SoMe strategi

  • Produktion og planlægning af indhold på SoMe

  • Moderation af debatter på SoMe og involvering af målgrupperne

I samarbejde med Socialrådgiverens redaktør samt dine øvrige nærmeste kollegaer - to journalister og en grafiker - indgår du i de redaktionelle processer og bidrager til det overordnede kommunikationsmål at skabe engagement (rekruttere nye medlemmer, fastholde de nuværende, understøtte og udvikle stærkere og mere aktive faglige fællesskaber) og få indflydelse på alle niveauer fra den enkelte arbejdsplads til Christiansborg så vi kan sikre de bedste arbejdsforhold og vilkår for vores medlemmer både løn, ansættelse og arbejdsmiljø og de bedste socialpolitiske rammer for det sociale arbejde.

Samarbejde og faglig sparring er et bærende element i vores arbejde. Vi arbejder tæt sammen på kryds og tværs i afdelingen og med vores kollegaer i alle dele af foreningen (på hovedkontoret og de regionale kontorer). Vi har desuden løbende kontakt til mange forskellige grupper af medlemmer. Vi sætter en ære i at være de bedste samarbejdspartnere for både kollegaer og medlemmer og forventer, at du bidrager positivt til den gode samarbejdsånd, er hjælpsom, ansvarlig og løsningsorienteret. At du naturligvis kan arbejde selvstændigt med løbende deadlines, er initiativrig og god til at tilrettelægge dit arbejde.

Du bliver en del af et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kollegaer.

Stillingen er en 36-timers stilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med Dansk Journalistforbund.

Der er ansøgningsfrist mandag d. 24. februar kl. 9.00. Vi forventer at holde to samtalerunder i uge 9. Du skal sende din ansøgning og dit CV til ds@socialraadgiverne.dk og mærke ansøgningen Journalist med ansvar for sociale medier og debat i Dansk Socialrådgiverforening.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Magne Vilshammer på telefon 6178 1321.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse 1
Toldbodgade 19 B
1253 København K
Danmark
Adresse 2
Toldbodgade 19 B
1253 København K
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
03-02-2020
Udløber
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79206289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse
Toldbodgade 19 B
1253
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-02-2020
Ansøgningsfrist
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79206289
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Beliggenhed