Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobopslag: Vi søger en studentermedhjælper

Det Obelske Familiefond

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023

Studerer du på en videregående uddannelse inden for socialvidenskab, forvaltning eller anden samfundsvidenskabelig retning? Er du skarp til at systematisere, stærk i research og kan skimme et excel-ark uden problemer? Og trives du med tæt samarbejde i et mindre team? Så er det dig, vi har brug for i Det Obelske Familiefond.

 

Vores nuværende studentermedhjælper Maria er færdiguddannet og stopper derfor til sommer. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, der kan bidrage til analysearbejde og være en vigtig del af vores ambitiøse sekretariat. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel for de mange ansøgere og bevillingsmodtagere, som fondet samarbejder med.

 

Det Obelske Familiefond er en erhvervsdrivende fond, der blev etableret i 1956 af Asta Obel. I dag er fondet en af Danmarks 20 største fonde, som årligt uddeler mellem 130-150 mio. kr. til almennyttige formål. Fondet støtter projekter inden for områderne: unges mentale sundhed, samtidskunst, klassisk musik og udvikling i Nordjylland.

 

Vi er til daglig syv personer på vores kontor i Vestergade i København, hvor vi værner om at have en åben og social arbejdsplads med plads til grin og hygge, og samtidig er ambitiøse og fokuserede i vores arbejdsindsats.

 

Din rolle og arbejdsopgaver

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, som har lyst til at varetage en række selvstændige opgaver og bistå kollegaer i deres analysearbejde og sagsbehandling. Da vi er et lille kontor, hjælper vi hinanden med stort og småt i hverdagen.

 

Som studentermedhjælper i Det Obelske Familiefonds sekretariat er dine arbejdsopgaver primært:

 • Systematisk gennemgang og behandling af statusrapporter og regnskaber fra støttede projekter - herunder direkte kontakt til bevillingsmodtagere.

 • Løbende opfølgning på fondets uddelingsstrategi med udarbejdelse af kvantitative og kvalitative analyser om de støttede projekter og indsatsområder.

 • Medieovervågning og -rapportering til opfølgning af kommunikationsindsatser bl.a. via Hypefactors og Google Analytics.

 • Udføre research- og opfølgningsopgaver for områdechefer i forbindelse med sagsbehandling.

 • Formidling af resultater fra dit arbejde med research og analyser.

 • Support til opdatering af fondets digitale løsninger, især ansøgningssystem og hjemmeside.

 • Opgaveløsning af ad-hoc karakter, fx bidrage med planlægning og afvikling af større events og til den daglige sekretariatsbetjening med praktiske drift- og serviceopgaver.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse, fx statskundskab, forvaltning, socialvidenskab eller lignende. Du er ved afslutningen af din bachelor eller i starten af din kandidat med minimum 1,5 år tilbage.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • har god forståelse for tal og tabeller, og kan forstå et budget- og regnskab.

 • har analytisk sans og flair for indsamling og bearbejdning af data og viden, opsætning af figurer og tabeller mv. i Excel og Power Point.

 • går systematisk til værks og er selvkørende, da opgaverne er mangeartede.

 • er serviceminded, imødekommende og har en god sans for detaljen.

 • kan skrive godt og korrekt dansk og engelsk.

 • i øvrigt er alment orienteret om samfundets strukturer og det er en fordel, hvis du interesserer dig for fondets indsatsområder.

 

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om Det Obelske Familiefonds arbejde på www.obel.com  og finde os på LinkedIn.

 

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 15-18 timer om ugen fordelt over to eller tre dage på fondets kontor i Vestergade 2C. 3., 1456 København K.

 

Opstart i august 2023. Arbejdstiderne er fleksible, og der tages naturligvis hensyn til aktiviteter og eksamener på dit studie. Løn efter kvalifikationer.

 

Oplæring vil blive varetaget af den nuværende studentermedhjælper.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og et CV til dof@obel.com med Ansøgning: studentermedhjælper i emnefeltet senest den 12. juni 2023.

 

Vi holder 1. samtaler d. 14., 15. og 16. juni og evt. 2. samtaler i uge 25. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kommunikationsansvarlige Camilla van Deurs på mail: cvd@obel.com eller tlf. 2077 0023. Nuværende studentermedhjælper Maria Dyremose Brok står også til rådighed for praktiske spørgsmål på mail: student@obel.com eller tlf. 61284306.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Obelske Familiefond

Adresse 1
Vestergade 2c, 3. sal
1456 København K
Danmark
Adresse 2
Vestergade 2c, 3. sal
1456 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84781853
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Obelske Familiefond

Adresse
Vestergade 2c, 3. sal
1456
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2023
Ansøgningsfrist
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84781853
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed