Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job hos Green Power Denmark

Green Power Denmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2022

Green Power Denmark har cirka 125 ansatte, der arbejder for at skabe de bedste politiske rammevilkår og forretningsmæssige betingelser for medlemmernes aktiviteter- både nationalt og internationalt.

Her kan du læse om ledige stillinger hos Green Power Denmark.

Ansøgninger sendt pr. almindelig mail og post vil blive slettet og kommer ikke i betragtning.

 

Konsulent til vores arbejde med vedvarende energi på land

Tænder du på klimakamp og mere vedvarende energi som sol og vind? Vil du hjælpe med at energiselskaberne kan yde deres bidrag til et grønnere Danmark? Og være del af en fantastisk arbejdsplads med ambition, faglighed og udsyn. Så er jobbet som ny konsulent i afdelingen for vedvarende energi på land måske noget for dig.

Afdelingen for vedvarende energi på land skal i de kommende år hjælpe til at vi i Danmark får bygget vedvarende energi i et hidtidig ukendt og accelererende tempo. En af forudsætningerne er at vi får moderniseret både planprocessen og metoder til at sikre den nødvendige lokale accept og forankring. Derudover vil vi have fokus på nettilslutning af vedvarende energi og rammevilkår for opsætning af vedvarende energi herunder i særdeleshed onshore sol og vind.

Hvem er du?

  • Du har en akademisk baggrund som økonom, cand.scient.pol., cand.merc., cand.tech.soc, cand. Scient. Adm. eller lignende.
  • Du har lyst til at udvikle Green Power Denmarks ønsker om mere vedvarende energi til fremtiden.
  • Du kan sætte egne arbejdsopgaver og -områder i perspektiv og se dem i en bredere kontekst.
  • Du ønsker og evner at formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig, og ikke mindst, interessant måde.
  • Du har forståelse og lyst til at sætte arbejdet i en politisk ramme, er god til at skabe alliancer og samarbejde med mange forskellige interessenter, myndigheder og medlemmer.
  • Du kan arbejde projektorienteret og er ikke bange for at arbejde med tal.

Arbejdet

Du vil få din daglige gang i det område i Green Power Denmark, der bredt dækker energiproduktion- og udvikling og handelssektoren, der dækker over vedvarende energi, termisk produktion, handel og marked. Du vil blive knyttet til vores afdeling, der arbejder med vedvarende energi på land og marked. Afdelingen består af 7 akademiske medarbejdere.

Om Green Power Denmark

Green Power Denmark er en nyetableret interesseorganisation efter en sammenlægning af Dansk Energi, Wind Denmark og Dansk Solkraft den 23. marts 2022.

Den grønne omstilling haster, og i Green Power Denmark er vi 125 medarbejdere, der brænder for, at vi i Danmark når vores mål hurtigst muligt. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet, og hvor høj faglighed og gode samarbejdsevner betyder meget. Vi er organiseret med en direktion, fire medlemsområder og 13 afdelinger. Vi har kontorer i København, Aarhus og Bruxelles.

Vi er Danmarks grønne erhvervsorganisation og fungerer som talerør for den danske energisektor. Sammen med vores medlemmer arbejder vi for, at Danmark hurtigst muligt elektrificeres med grøn strøm.

I Green Power Denmark ønsker vi at fremme ligestilling og opfordrer alle kvalificerede til at ansøge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på greenpowerdenmark.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Jacob Klivager Vestergaard for yderligere oplysninger om stillingen. Tlf: 31 15 39 37 eller jkv@greenpowerdenmark.dk

Ansøgningsfrist: 20. maj 2022

Ansættelse: Snarest muligt

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Green Power Denmark

Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2022
Udløber
20-05-2022
Kviknummer
LJA-83571719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Green Power Denmark

Praktisk information
Indrykket
28-04-2022
Ansøgningsfrist
20-05-2022
Kviknummer
LJA-83571719
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi
Beliggenhed