Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ITU søger studerende, der vil inspirere gymnasieelever til at tage en it-uddannelse

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-11-2022
Brænder du for din bacheloruddannelse, og kan du gennem bl.a. oplæg og undervisning inspirere andre til at interessere sig for de studier, vi udbyder på IT-Universitetet? Så har vi måske et studiejob, der giver mening for lige netop dig: Vi søger undervisningsassistenter, som kan være med til at arrangere og afvikle outreach-aktiviteter for gymnasieelever. Om end du er god til at give en letforståelig introduktion til kodning og arbejde med data eller kan undervise unge i deres spor på sociale medier, har vi brug for dine kompetencer. Vigtigst af alt leder vi efter dig, der har mod på at fortælle historier om vores universitet og din egen vej hertil.

Hvad fik dig til at vælge en it-uddannelse? Var det en interesse for at kode? For matematik? For samfundsproblemer og design, der kan løse dem? Eller en inspirerende person, der fik dig til at se it og tech fra en ny vinkel? Danmark mangler it-professionelle mange år ud i fremtiden, og det er vigtigt, at flere vælger en it-uddannelse. Derfor har vi brug for dig, som med din stærke faglighed og begejstring kan vække gymnasieelevers nysgerrighed gennem forskellige outreach-aktiviteter mindst 4 timer om ugen.

I jobbet som undervisningsassistent bliver du en del af ITUs indsats for at komme bredere ud til unge, der er ved at tage en HHX, HTX, EUX, STX eller HF. Du bliver en del af et korps, som både er vært for besøg på ITU (fx gymnasiebesøg, Coding Café og IT-Camp), underviser klasser ude på gymnasierne (fx Digital Dannelse og Coding Class) og deltager i messer eller andre events, hvor ITU er repræsenteret. Du har selv indflydelse på, hvilke af indsatserne du bliver del af men fælles for dem alle er, at du skal fortælle om ITU og om livet som studerende for at give andre unge indblik i, hvad det vil sige at tage en af vores uddannelser.

Vi lægger vægt på, at du

  • Går på en af ITUs fire bacheloruddannelser
  • Brænder for at fortælle om ITU og din uddannelse
  • Er god til at formidle komplekst stof på en struktureret og letforståelig måde
  • Er god til at samarbejde med de andre i korpset
  • Kan arbejde selvstændigt både på og uden for ITU
Vi ønsker at fremme mangfoldighed for både korpset af undervisningsassistenter og gymnasieelevernes mulighed for at kunne identificere sig med IT-Universitetet. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede studerende til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion mv.

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og SUL.

Vi ansætter løbende, og stillingen løber til 31. oktober 2024 med mulighed for forlængelse.

Yderligere information

Spørgsmål rettes til kommunikationsrådgiver Stephanie Rode på e-mail: srod@itu.dk.

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen senest den 6. december 2022 kl. 12.00.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Tlf
72185233
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185000
Praktisk information
Oprettet
21-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
LJA-84269079
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185233
Praktisk information
Indrykket
21-11-2022
Ansøgningsfrist
06-12-2022
Kviknummer
LJA-84269079
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Forskning og undervisning, Kontor og administration
Beliggenhed