Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Universitetet søger en barselsvikar med fokus på kommunikation til og med studerende

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2019
Brænder du for kommunikation på web og den direkte dialog med universitetsstuderende - er du måske vores nye barselsvikar!

Uddannelse er en væsentlig del af vejen til vækst både for Danmark og resten af verden. IT-Universitetet bidrager ved at udbyde uddannelser, som gør Danmark usædvanlig dygtig til at skabe værdi med IT.

For at sikre optimal kommunikation til og med de studerende, arbejder IT-Universitetet målrettet med at udvikle og sikre kvaliteten af den studenterrettede kommunikation, dels på den digitale platform Study Guide(studenterintra), samt i vores Front Office, hvor vi møder de studerende. Formålet er, at sikre relevant og tilgængelig information på nettet, samt en tydelig kommunikation omkring regler og rammer, som tilsammen kan understøtte de studerendes gennemførsel på IT-Universitetet.

Dine væsentligste opgaver bliver at sikre, at studerende digitalt har adgang til kvalificeret, relevant og modtagerorienteret information via Study Guide. Herudover bliver du ansvarlig for at koordinere og kvalitetssikre de daglige opgaver i vores Front Office. Vagterne i vores Front Office varetages ud over dig, af fem andre administrative medarbejdere, som bruger hver 8-10 timer om ugen på at tale med, og besvare emails fra, studerende.

Dine arbejdsopgaver
 • Udvikling og vedligeholdelse af StudyGuide.itu.dk. Herunder udarbejdelse af tekster og løbende opdateringer (en ny platform er pt. under udvikling).
 • Kvalitetssikring og koordinering af den personlige kommunikation mellem administrationen og studerende i SAP-Front; udarbejde vagtplaner, afholde faste videndelingmøder, sikre at medarbejderne er godt klædt på til opgaven etc.
 • Besvarelse af henvendelser fra studerende pr. e-mail, telefon og personligt (8-10 timer ugentligt).
Student Affairs and Programmes består af godt 35 engagerede medarbejdere, som varetager en bred portefølje af opgaver som understøtter universitetets uddannelser, studerende og undervisere. Opgaverne omfatter bl.a. optagelse, studie- og karrierevejledning, SU-administration, kursus- og eksamensadministration, sagsbehandling, støtte til uddannelsesledere, samt undervisnings- og eksamensplanlægning.

Arbejdet vil indebære et tæt samarbejde med studerende, studievejlederne og den øvrige del af administrationen. Kommunikation med studerende foregår primært på engelsk. Student Affairs and Programmes udfører sine opgaver i overensstemmelse med ITU's kerneværdier om at være toneangivende, imødekommende og ansvarlig.

Vi kan tilbyde:
 • En dynamisk arbejdsplads og en afvekslende hverdag
 • Engagerede kolleger
 • Både drifts- og udviklingsopgaver
Vi forventer, at du:
 • Har erfaring med digital kommunikation
 • Er en dygtig formidler, både skriftligt og mundtligt, især på engelsk
 • Evner at formidle regler og kompleks information med fokus på modtageren
 • Er systematisk, struktureret og selvstændig.
 • Er initiativrig, tager ansvar og har gode samarbejdsevner.
 • Trives med daglig kontakt til studerende samt administrative opgaver
 • Har nemt ved at arbejde i mange forskellige IT-systemer som f.eks. CMS (sitecore), helpdesk system (F2), Studieadministrativt sagssystem (STADS).
Et godt kendskab til skriftlig formidling, samtaleteknik, studieadministration i universitetsregi samt it-uddannelser er en fordel. En relevant akademisk uddannelse er en forudsætning.

IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi forventer at du kan starte mandag d. 12. august 2019 og barselsvikariatet udløber juli/august 2020.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte områdeleder Stine Due Hansen (stdt@itu.dk), tlf. 7218 5161, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfrist d. 23. maj 2019 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 23 og uge 24. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Tlf
72185131
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185131
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
23-05-2019
Kviknummer
LJA-73147473
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185131
Praktisk information
Indrykket
07-05-2019
Ansøgningsfrist
23-05-2019
Kviknummer
LJA-73147473
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed