Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Universitet i København søger medarbejder til datakontrol og -analyse

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-03-2021

Datadrevne beslutninger spiller en større og større rolle for IT-Universitetets aktiviteter og strategiske målsætninger. Derfor søger vi en medarbejder til datakontrol og -analyse i Analyseteamet, som er en del af Økonomiafdelingen.

Analyseteamet kommer til at bestå af en teamleder og tre medarbejdere, der har et tæt samarbejde. Ambition for teamet er at levere data, analyser og prognoser af høj kvalitet til ledelsen og myndighederne. Teamet har i 2020 fået flere opgaver og er i gang med at automatisere forskellige driftsopgaver. Vi søger en dygtig og erfaren kollega, der kan indgå i den daglige drift og videreudvikling.

Analyseteamet har blandt andet ansvaret for at opgøre og indberette data om uddannelse, forskning og økonomi til ministeriet og Danmarks Statistik, beregne prognoser for forventet studieaktivitet og for en række mindre analyser. Analyseteamet løser en række af opgaverne i samarbejde med Økonomiafdelingens controllere og BI-udviklere samt medarbejdere i andre afdelinger, blandt andet Studieadministrationen, Kommunikation og IT-Universitetets Direktion.

Kompetencer

 • Du har en videregående uddannelse og er stærk inden for bearbejdning, kontrol og analyse af data

 • Du kan arbejde struktureret, håndtere komplicerede problemstillinger og levere resultater af høj kvalitet til tiden

 • Du er Excel-haj og kan programmere i R eller lignende. Du har måske erfaring med Business Intelligence (QLIK Sense), udformning af ledelsesinformation og registeranalyser

 • Du bevarer overblikket samtidigt med, at du har et skarpt øje for kvaliteten i detaljen

 • Du begår dig på dansk såvel som engelsk og formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt

 • Du brænder for at arbejde hos os, hvor du kan se, hvordan dine løsninger bidrager til IT-Universitetets mål og strategier og dermed til de fremtidige it-løsninger i samfundet.

 

Jobbet

Dine arbejdsopgaver bliver at:

 • Udtrække og kvalitetssikre data til de årlige indberetninger om uddannelse, forskning og økonomi

 • Behandle, kvalitetssikre og dokumentere data til Analyseteamets faste analyser og prognoser om uddannelse, forskning og økonomi

 • Assistere med løbende forespørgsler fra direktionen, vores styrelse og pressen, herunder kvalitetssikring af data og mindre ad hoc analyser

 • Deltage i automatisering af en række af Analyseteamets indberetningsopgaver

 • Bidrage til løsning af andre opgaver i Analyseteamet, herunder målopfølgning og årsrapport.

 

Du får kontakt og samarbejde med forskellige fagligheder og organisatoriske niveauer. For at du kan lykkes hos os, er det derfor vigtigt, at du både kan lytte, samarbejde og skabe relationer samtidig med, at du optræder imødekommende, ansvarligt og toneangivende i mødet med samarbejdspartnere og forandringer.

IT-Universitetet tilbyder

Vi tilbyder et job i et lille team, med muligheder for personlig og faglig udvikling samt mulighed for at være med til at præge Analyseteamet. Dit arbejde bliver en kombination af selvstændigt arbejde og samarbejde med resten af teamet. 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte teamleder Jane Andersen på tlf. 24 27 14 07 eller e-mail jane@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er onsdag den 7. april 2021 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 15 og uge 16.

IT-Universitetet benytter test i forbindelse med rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
07-04-2021
Kviknummer
LJA-81782910
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-03-2021
Ansøgningsfrist
07-04-2021
Kviknummer
LJA-81782910
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration
Beliggenhed