Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT studentermedhjælper til Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

DMI - København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-07-2021
Er du en dygtig IT studerende? Har du lyst til at afprøve det, som du lærer på studiet på en arbejdsplads med alsidige IT opgaver? Synes du, at det lyder spændende at være med til at udvikle løsninger og programmer, der er samfundskritiske? Er du nysgerrig og god til at sætte dig ind i nye ting? Så er det måske noget for dig at blive studentermedhjælper i IT-Applikationsteamet på DMI.

Dit nye job Vores kollegaer på DMI indsamler og beregner en meget stor mængde vejrdata og i IT-Applikationsteamet har vi til opgave at lave programmer, som præsenterer disse data på en letforståelig måde for de konkrete brugere. I gruppen udvikler vi f.eks. dmi.dk, en af Danmarks mest kendte og besøgte hjemmesider. Vi udvikler specialløsninger, der bl.a. bruges inden for luftfart, offshore industrien og glatførebekæmpelse. I samarbejde med andre meteorologiske institutter udvikler vi det værktøj, som meteorologerne bruger, når de laver deres vejrudsigter. I løsningerne anvendes en række webteknologier i kombination med Java backend webservices.

Du kommer til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

  • Udføre mindre udviklingsopgaver i Java og/eller JavaScript, REACT
  • Udføre ændringer til eksisterende programmer i et af ovennævnte sprog
  • Opdatere program-konfigurationer
  • Udføre test og dokumentation
Hvem er du? Du er i gang med et relevant studie inden for IT og har lyst til at afprøve, hvad du lærer på studiet. Du er naturligt nysgerrig og synes, at det lyder spændende med de forskellige opgaver vi løser i Applikationsteamet. Du er systematisk samt grundig og har en positiv samt energisk tilgang til opgaverne.

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør, cand.it
  • Har kendskab til Java eller Javascript/REACT
Det vil være en fordel hvis du har kendskab til Linux og et scripting sprog.

Hvem er vi? DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til de vildeste IT-løsninger, inkl. en supercomputer placeret på Island. DMI spænder bredt og har en lang IT historik. Vi er ca. 70 engagerede IT-medarbejdere, som konstant udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over. F.eks. med klimaforskelle, der forandrer verden fra dag til dag, hvorfor det er vigtigt, at teknologien følger med.


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en ansættelse på 15 timer pr. arbejdsuge og til besættelse snarest muligt. Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomsten mellem Finansministeriet og HK STAT. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås hos daglig leder af IT-Applikationer, Anne Marie Munk Jørgensen på tlf. 2164 9487 eller på mail ammj@dmi.dk eller hos daglig leder af IT-Data, Alex Andresen på tlf. 23997766 eller på mail aan@dmi.dk

Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, så vi har den senest d. 23. august 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 35.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DMI - København

Adresse 1
Lyngbyvej 100
2100 København Ø
Danmark
Tlf
39157544
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
21649487
Praktisk information
Oprettet
19-07-2021
Udløber
23-08-2021
Kviknummer
LJA-82410357
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DMI - København

Adresse
Lyngbyvej 100
2100
København Ø
Tlf: 39157544
Praktisk information
Indrykket
19-07-2021
Ansøgningsfrist
23-08-2021
Kviknummer
LJA-82410357
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed